دخترم ماهورای مامانش خدای روی زمینمه چشامه.قلبمه😘💋شـما زشت نیستید، شـما فقط پول ندارید! پولدار بودن خوشگلتون میکنه حتی اگر احمدینژادباشید😑این موادی تو شامپو بچه میریزن ک چشمو نسوزونه چیه؟خب تو شامپو ماهم بریزین مگه چشم ما چشم خره😐 _از کسایی که خوراکیاموبهشون تعارف میکنم اونام برمیدارن متنفرم من چاق نیستم فقط شکمم سه بعدیهدوست عزیز اگه با نظرات من حال نمیکنی میتونی سرتو بکوبونی به دیوار تا اروم بشیما از خونه تکونیی عید فرار میکردیم گیر بشور بسابای کرونا افتادیم
ان شاءالله بسلامت بغلش بگیری وروجکت رو 😍😍 فقط یه فنجان سه ساعت پیش چایی خوردم
انشاالله که مثبت میشه😉 خبرشو بده!
من دوسال تمام هرماه ده تا بیبی چک حروم میکردم😂
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون مهربونم ... توروخدا جدی میگی ؟؟؟ امضام حرف دلمه همه حسراتش تو دلمه
اره قربونت برم دختر عمه منم خطر اينجور درومده بود رفت از داد مثبت شدد
ايشالا ك باردار باشي و أين حسرت تموم بشع
دخترم ماهورای مامانش خدای روی زمینمه چشامه.قلبمه😘💋شـما زشت نیستید، شـما فقط پول ندارید! پولدار بودن خوشگلتون میکنه حتی اگر احمدینژادباشید😑این موادی تو شامپو بچه میریزن ک چشمو نسوزونه چیه؟خب تو شامپو ماهم بریزین مگه چشم ما چشم خره😐 _از کسایی که خوراکیاموبهشون تعارف میکنم اونام برمیدارن متنفرم من چاق نیستم فقط شکمم سه بعدیهدوست عزیز اگه با نظرات من حال نمیکنی میتونی سرتو بکوبونی به دیوار تا اروم بشیما از خونه تکونیی عید فرار میکردیم گیر بشور بسابای کرونا افتادیم
ان شاءالله ... حتما ... منم هر ماه شاید به ۱۵ تام برسه😂😂
الان که باردارم مثل معتاد های درحال ترک دوس دارم برم بیبی بخرم! دوسال کم نیس آخه😢
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
برم آزمایش خون به نظرت ۵ روز دیگه وقت پریودیمه ولی بدنم کلا درد سینه هام ورم کرده
وای توروخدا زود آز نده
برو تاپیکای منو بخون
ببین چه استرسی کشیدم
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
خدا دلت رو شاد کنه که ارومم کردی ... ان شاءالله کوچولوت رو بسلامتی بغل بگیری ... ممنون دوستم😘😘
فدات بشم ايشالا هميشه شاد باشي و خدا تو دلت يه نيني ناز بذاره برات صلوات فرستادم
مرسي عزيزمي😍😍😍
الان که باردارم مثل معتاد های درحال ترک دوس دارم برم بیبی بخرم! دوسال کم نیس آخه😢
منم بارداری دومم هی بی بی چک میذاشتم و از دوخط بودنش کیف میکردم ولی تو ۱۰ هفته و ۴ روز تنهام گذاشت ... ان شاءالله شما بخوبی و سلامتی بغلش بگیری گل دخترت رو
در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔