saheleshon مدیر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 390 عنوان رغائب | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 26 پست سلام مگه لیله الرغائب هفته پیش نبود پس چرا میگن این پنج شنبه هستش کدومش درسته؟میخوام نیت کنم واسه روزه اگه امروز هستش 1397/12/23 | 04:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ananass عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 3017 ن بابا انگار اون هفته بود. من اون هفته میخواستم روزه بگیرم نه عزیزم. اولین پنجشنبه ماه رجب رو باید روزه بگیری شبش بین نماز مغرب و عشا نماز لیله الرغائب و بخونی. اونهفته پنجشنبه که جمادی الثانی بود وای خداااا من چقد خوجلم
saheleshon مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 390 من پرسیدم جواب واضحی نگرفتم رهبری هم من تا از زبون خودشون نشنوم اطلاعیه های تل گرام باورم نمیشه عزیزم خب طبق گفته ها اولین شب جمعه ماه رجب میشه رغائب اول رجب دقیقا جمعه بود یعنی شب شنبه حالا از این جهتم میشه
تیارااا عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 ولی الان گفتن امروزه اکثرا نیت کن خواهر بسم الله اتفاقا نیت کردم یادم افتاد که نمیتونم روزه بگیرم تو رو خدا برای منم دعا کن هنگام افطارکردن شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91744 عزیزم خب طبق گفته ها اولین شب جمعه ماه رجب میشه رغائب اول رجب دقیقا جمعه بود یعنی شب شنبه حالا از ای ... آره.... کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
saheleshon مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 390 اتفاقا نیت کردم یادم افتاد که نمیتونم روزه بگیرم تو رو خدا برای منم دعا کن هنگام ... عزیزمی قابل باشم حتما ❤️
yoruldoom عضویت: 1397/12/09 تعداد پست: 16 من پرسیدم جواب واضحی نگرفتم رهبری هم من تا از زبون خودشون نشنوم اطلاعیه های تل گرام باورم نمیشه از سایت خود رهبریhttp://www.leader.ir/fa/content/22809/leader.ir
yoruldoom عضویت: 1397/12/09 تعداد پست: 16 نمازش رو از کی باید بخونیم و به چه صورته امشب بین نماز مغرب و عشا دوازده رکعت هر رکعت سه مرتبه سوره قدر و دوازده مرتبه توحید به صورت دو رکعت دو رکعت میخونی بعد نماز هم اذکار داره
saheleshon مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 390 منم بلندشدم سحری خوردم قبول باشه گلم التماس دعا خیلی گرفتارم
saheleshon مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 390 نمازش رو از کی باید بخونیم و به چه صورته عزیزم تو گوگل سرچ کن نماز لیله الرغائب