2777
2789
ن بابا انگار اون هفته بود. من اون هفته میخواستم روزه بگیرم

نه عزیزم. اولین پنجشنبه ماه رجب رو باید روزه بگیری شبش بین نماز مغرب و عشا نماز لیله الرغائب و بخونی. اونهفته پنجشنبه که جمادی الثانی بود

وای خداااا  من چقد خوجلم     

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من پرسیدم جواب واضحی نگرفتم رهبری هم من تا از زبون خودشون نشنوم اطلاعیه های تل گرام باورم نمیشه

عزیزم خب طبق گفته ها اولین شب جمعه ماه رجب میشه رغائب اول رجب دقیقا جمعه بود یعنی شب شنبه حالا از این جهتم میشه 

ولی الان گفتن امروزه اکثرا نیت کن خواهر بسم الله

اتفاقا نیت کردم 

یادم افتاد که نمیتونم روزه بگیرم 

تو رو خدا برای منم دعا کن هنگام افطارکردن

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   
عزیزم خب طبق گفته ها اولین شب جمعه ماه رجب میشه رغائب اول رجب دقیقا جمعه بود یعنی شب شنبه حالا از ای ...

آره....

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
نمازش رو از کی باید بخونیم و به چه صورته

امشب بین نماز مغرب و عشا دوازده رکعت هر رکعت سه مرتبه سوره قدر و دوازده مرتبه توحید به صورت دو رکعت دو رکعت میخونی بعد نماز هم اذکار داره