2777
2789
مثلا که چی اگ اجیل نباشه عیدنمیشه جای اون یک میلیونو دویست تن سه چهارتا بچه کارو بپوشنن لبخند اونا د ...

ما خودمونم کم کم داریم میشیم کودک کار😀

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...

اینجا اجیل بدون بادوم هندی کیلویی 55تومنه منکه ب شوهرم گفتم اندازه نیازمون برا بچه هام میخرم مهمون فقط ی میوه شیرینی بخوره تازشم کثیف کاری میشه حالا اجیل ک میخرن به کنار ی پلاستیک چند کیلویی تخمه میخرن   

در خموشی های من فریاد هاست  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب چرا برای خودتون میخرید؟؟؟؟ینی تحریم واسه مهمونه؟؟؟؟ یا کلا تحریم آجیله؟؟؟ دوس دارید بخرید ...

نکنه فکر میکنید اگر آجیل نخرید تاریخش میگذره و یا رو دستشون باد میکنه؟ از خداشونه ما نخریم صادر کنن سود دوبرابر بره تو‌جیبشون 

اینیم که گفتم برا پذیرایی نمیخریم برای این بود که قشر ضعیف جامعه خودشون مجبور به انجام رسوم مزخرفی از این دست نبینن. که حتما باید آجیل باشه برا پذیرایی. 

معذب نشن. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
اینجا اجیل بدون بادوم هندی کیلویی 55تومنه منکه ب شوهرم گفتم اندازه نیازمون برا بچه هام میخرم مهمون ف ...

شما که بچه دارین واقعا سخته اون روز یه بابایی دست بچشو گرفته بود دیدم از در آجیل فروشی رد شدن بچه گفت بابا پسته میخوام 😓باباهه زرد شد گفت چی بابا!😓😓

ما خودمونم کم کم داریم میشیم کودک کار😀

خیلی اوضاع بهم ریخته جنسا گروووون توان خرید پایین ارزش پولمون حداقال بیشتر میکردن فقط باید بشینی واسه دیگران گریه کنی 

بابام اینا بنایی داشتن بعد یه بنده خداییرو گفتن استا کار بود اومد انجام بده با پول شبش رفته بود ی تین روغن قند خریده بود فکر کن اصن نداشتن با دوسه تا بچه 

نکنه فکر میکنید اگر آجیل نخرید تاریخش میگذره و یا رو دستشون باد میکنه؟ از خداشونه ما نخریم صادر کنن ...

گلم برای صادرات هم باید هزینه کنن اجیل باید استاندارها خاص داشته باشه بسته بندی شکیل داشته باشه اینا هزینه بره برا کسی که میخواد صادر کنه همینجورم نیست که هر کرم خورده ایی رو بریزن تو مشما بفرستن اونام سود دوبرابر بهشون بدن

شما که بچه دارین واقعا سخته اون روز یه بابایی دست بچشو گرفته بود دیدم از در آجیل فروشی رد شدن بچه گف ...

واقعا بعضی صحنه ها اشک ادم درمیشه 

خیلی سخته پدرمادرایی ک توانایی خرید ندارن بخاطر هیاهوی یه عده جرات نمیکنناز خونه درشن یه وقت شرمنده نشن 

2790
2778
2791
2779
2792