2777
2789
نکنه فکر میکنید اگر آجیل نخرید تاریخش میگذره و یا رو دستشون باد میکنه؟ از خداشونه ما نخریم صادر کنن ...

عزیزم الان صحبت همدلیه....صحبت تحریمه....صحبت اینه که مام میتونیم متحد باشیم....

بحث خیلی چیزاست....وگرنه هرکاری میخان بکنن توو سرشون بخوره...

چقد میخان صادر کنن؟؟؟؟

بازار اجیل که دست ایران نیست.....

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گلم برای صادرات هم باید هزینه کنن اجیل باید استاندارها خاص داشته باشه بسته بندی شکیل داشته باشه اینا ...

مگه اینجا کرم خورده رو‌میریزن تو مشما؟ بعد کدوم احمقی میخره ؟ 

صادراتشونم تو بسته بندیه مگه؟ مثل زعفران چند سال پیش ما صادر کننده هستیم ولی بازاریاب و کارای جانبیش کشورای دیگه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
اصلا آجیل از نوع ما اونجا وجود نداره که

کشور ترکیه در صنعت بسته بندی حرف اول رو میزنه بادم رو که خودشون دارن بقیش رو هم‌فله ای میخرن بسته بندی خوسگل می کنند میفروشن حتی کشور افغانستان زعفران خراسان رو فله ای میخره بسته بندی می کنند ودوباره به ایران صادر می کنند...متاسفانه اقتصاد ایران ضعیفه 

واقعا بعضی صحنه ها اشک ادم درمیشه  خیلی سخته پدرمادرایی ک توانایی خرید ندارن بخاطر هیاهوی یه ع ...

اینکه داشته باشی نخری فرق میکنه با اینکه جیبت خالی باشه و بسوزی و نتونی بخری

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...
کشور ترکیه در صنعت بسته بندی حرف اول رو میزنه بادم رو که خودشون دارن بقیش رو هم‌فله ای میخرن بسته بن ...

بله درسته 

ولی به اصطلاح خامشو که خودشون تولید نمیکنن 

مگه اینجا کرم خورده رو‌میریزن تو مشما؟ بعد کدوم احمقی میخره ؟  صادراتشونم تو بسته بندیه مگه؟ م ...

ما تحریم کهنه میشن و میمونه و حتی نمیتونن صادرش بکنن 

برای بسته بندی هم یا مجبورم خودشون بکنن یا مجبورن پول بدن کشورای دیگه بسته بندی بکنن یا ارزون تر بفروشن به کشورای دیگه اونا به نام خودشون بسته بکنن

چقد من گدا شدم اخه دلم نمیخاد پول اضاف خرج شکم دیگران کنم بعدشم کلا عیدا مهمون برام کم میاد گوووش شی ...

ما شانس نداریم امسال همه میان خواهرم کمر همت رو ببند😀

عزیزم الان صحبت همدلیه....صحبت تحریمه....صحبت اینه که مام میتونیم متحد باشیم.... بحث خیلی چیزاست... ...

بله متوجه م خودم حداقل تو پنج تا فروم در این خصوص فعالیت دارم 

ولی نه برای آجیل ! چون همچنان رو‌ حرفم هستم که برای اینا صادرات خیلی بیشتر از یک کیلو دو کیلوی ملت ایران سود داره 

و لطفا نگین بازار آجیل دست ایران نیست! ایران قصد برند سازی و بازار یابی از نظر مصرف کننده رو نداره که 

البته نمیگم کلا برند و مصرف کننده نداره  ولی هدفش اون نیست 

بالاتر نظرمو کامل تر گفتم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز