2777
2789
عنوان

نگرانم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 25 پست
انشالله چيزي نيست گلم همه چيزو بسپر به بالا سري😍

انشاالله🙏🙏🙏🙏🙏😔😔 اگه ممکنه اینو تو گروهایی که هستید بزارید امشب و فرداشب واسش دعا کنن😭

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
قربونت گلم‌..انشالا شماهم بادل خوش برگردید ب خونه و برادت مشکل نداشته باشه.منم ناراحتم نی نیم خیلی ر ...

ممنون عزیزم 😔🙏🙏🙏🙏منم حتما واستون دعا میکنم عزیزم الهی حاجت روا بشید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 میشه لطفا اینو تو گروه هایی که هستید واسه برادرم بفرستید واسس دعا کنن؟😔🙏🙏

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چند تا امن یجیب براشون میخونم،ایشالا که جواب آم آر آیشون خوب باشه،الهی امین

الهی خدا از زبونتون بشنوه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😔 الهی شما هم حاجت روا بشید🙏🙏🙏🙏🙏

میشه لطفا این پیام رو تو گروه هایی که هستید بفرستید که واسه داداشم دعا کنن؟😔🙏🙏🙏🙏یک دنیا ممنونم🙏🙏🙏🙏🙏🙏

انشالا بحق پنج تن شفا پیداکنه.خدا دلتونو شادکنه.براش ایه الکرسی میخونم.نذرم میکنم براش

ممنونم عزیزم خدا خیرتون بده🙏🙏🙏🙏 من و مامانم هم واسه شما حتما دعا میکنیم عزیزم🙏🙏🙏🙏🙏

امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السو ببین خیلی درکت میکنم سر ام ار ای عزیزم کبود شده بودم از استرس ...

خیلی سخته واقعا سخته😭😭 الان با ویلچر بردنش واسه ام آر آی تو نوبت هستن😭من اینجا دلم خونه هیچ راهی ندارم جز اینکه بیام و التماس دعا بگم واسه سلامتیش😭

لطفا اگه ممکنه تو گروه هایی که هستید این پیام رو بفرستید واسش شاید یه دعا تو یه لحظه همه چیز رو تغییر بده🙏🙏🙏🙏😭 

داداشم تومور نخاعی داره😭 هر دو پا بی حسه😭 بعد از چند ماه طب سنتی و انرژی درمانی امشب وقت ام آر آی ...

عزیزززمممم ایشالا که خیلی زیاد نتیجه بخش بوده 🙏🙏🙏

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
عزیزززمممم ایشالا که خیلی زیاد نتیجه بخش بوده 🙏🙏🙏

انشاالله عزیزم🙏🙏🙏🙏😔😔 توروخدا دعاش کنید😔😔🙏🙏🙏🙏 ام آر آی رو انجام دادن فقط باید منتظر باشیم تا روز یکشنبه ببینیم نتیجه چی شده😔😔😔😔🙏🙏🙏

انشاالله عزیزم🙏🙏🙏🙏😔😔 توروخدا دعاش کنید😔😔🙏🙏🙏🙏 ام آر آی رو انجام دادن فقط باید منتظر باشیم ...

حتمااااا دعا میکنم عزیزم🌹🌹🙏🙏🙏امیدوارم عالی بوده باشه

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن