2777
2789
عنوان

نگرانم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 25 پست
انشالله چيزي نيست گلم همه چيزو بسپر به بالا سري😍

انشاالله🙏🙏🙏🙏🙏😔😔 اگه ممکنه اینو تو گروهایی که هستید بزارید امشب و فرداشب واسش دعا کنن😭

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
قربونت گلم‌..انشالا شماهم بادل خوش برگردید ب خونه و برادت مشکل نداشته باشه.منم ناراحتم نی نیم خیلی ر ...

ممنون عزیزم 😔🙏🙏🙏🙏منم حتما واستون دعا میکنم عزیزم الهی حاجت روا بشید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 میشه لطفا اینو تو گروه هایی که هستید واسه برادرم بفرستید واسس دعا کنن؟😔🙏🙏

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چند تا امن یجیب براشون میخونم،ایشالا که جواب آم آر آیشون خوب باشه،الهی امین

الهی خدا از زبونتون بشنوه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😔 الهی شما هم حاجت روا بشید🙏🙏🙏🙏🙏

میشه لطفا این پیام رو تو گروه هایی که هستید بفرستید که واسه داداشم دعا کنن؟😔🙏🙏🙏🙏یک دنیا ممنونم🙏🙏🙏🙏🙏🙏

انشالا بحق پنج تن شفا پیداکنه.خدا دلتونو شادکنه.براش ایه الکرسی میخونم.نذرم میکنم براش

ممنونم عزیزم خدا خیرتون بده🙏🙏🙏🙏 من و مامانم هم واسه شما حتما دعا میکنیم عزیزم🙏🙏🙏🙏🙏

امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السو ببین خیلی درکت میکنم سر ام ار ای عزیزم کبود شده بودم از استرس ...

خیلی سخته واقعا سخته😭😭 الان با ویلچر بردنش واسه ام آر آی تو نوبت هستن😭من اینجا دلم خونه هیچ راهی ندارم جز اینکه بیام و التماس دعا بگم واسه سلامتیش😭

لطفا اگه ممکنه تو گروه هایی که هستید این پیام رو بفرستید واسش شاید یه دعا تو یه لحظه همه چیز رو تغییر بده🙏🙏🙏🙏😭 

داداشم تومور نخاعی داره😭 هر دو پا بی حسه😭 بعد از چند ماه طب سنتی و انرژی درمانی امشب وقت ام آر آی ...

عزیزززمممم ایشالا که خیلی زیاد نتیجه بخش بوده 🙏🙏🙏

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
عزیزززمممم ایشالا که خیلی زیاد نتیجه بخش بوده 🙏🙏🙏

انشاالله عزیزم🙏🙏🙏🙏😔😔 توروخدا دعاش کنید😔😔🙏🙏🙏🙏 ام آر آی رو انجام دادن فقط باید منتظر باشیم تا روز یکشنبه ببینیم نتیجه چی شده😔😔😔😔🙏🙏🙏

انشاالله عزیزم🙏🙏🙏🙏😔😔 توروخدا دعاش کنید😔😔🙏🙏🙏🙏 ام آر آی رو انجام دادن فقط باید منتظر باشیم ...

حتمااااا دعا میکنم عزیزم🌹🌹🙏🙏🙏امیدوارم عالی بوده باشه

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن