2777
2789

تا چه مدت مصرف قرص های ضد بارداری مضر نیست؟

من 6 ماه خوردم میخوام تا 6 ماه دیگر ادامه بدم

ایرادی در روند باردار شدن من در آینده ندارد؟

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از دکترم پرسیدم، اول جواب چکابمو نگاه کرد. گفت بستگی به سن، وزن و شرایط رحمی هر خانم داره

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

من جهار ماهه برای کیستم دارم میخورم چاقشدم

بداخلاق شدم

افسرده شدم

بی خوصله شدم

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

نخور تو رو قران .‌‌منم یکسال جلوگیری کردم بعد عین چی پشیمون شدم.....

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
چاقت نکرده؟

قرصا چاق نمیکنن. فقط چون یکم اشتها آوره خانوما نمیتونن جلو خودشونو بگیرن و میخورن بعد میگن قرصا چاق کرده😁

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
قرصا چاق نمیکنن. فقط چون یکم اشتها آوره خانوما نمیتونن جلو خودشونو بگیرن و میخورن بعد میگن قرصا چاق ...

نه عزیزم سرچ کن

وقتی این قرص ها رو میخوری هرچی که بعدش میخوری چربی ها رو تو شکم ذخیره میکنه

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت