2777
2789

مطمئنی یادش نمیره؟؟ 

من شوهرم هرچی بهم بگه آخرش نصفشو تو حرفاش با بابام اینا یا همکاراش میشنوم میگه یادم میره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
وای مردا دیگه روانیمون کردن چرا آخه اکثرشون اینجورین به نظرم ۹۰درصد مردا مثه همدیگه ن چون فکر میکنن ...

کاش فقط فک میکردخودش میتونه حل کنه همه چیواول کف دست مامانش میزاره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی یادش نمیره؟؟  من شوهرم هرچی بهم بگه آخرش نصفشو تو حرفاش با بابام اینا یا همکاراش میشنوم ...

میگه یادم میره ولی اخه بعضی موضوعات جورین ک اصلاازیادرفتنی نیست 

چجوری خسته شدم دیگه

واقعیت اینه که ما خانما هم خیلی رو راست نیستیم من خودم هر چیزی رو پیش شوهرم نمیگم‌مخصوصا اگه مربوط به خانوادم باشه ولی یه جوری وانمود میکنم که اون فکر میکنه در جریان ریز ترین مسائل هست بعد خودش میاد همه چیزو به من میگه یه ذره سیاست زنونه داشته باشین همه چی حله

یه پولی ازقرعه کشی داشتیم ریخته بودتوکارت مامانش چون ماله دوران مجردیش بودبعدیه مقداریشوگف مامانم داده دست کسی سودبگیره پرسیدم کیه گف اشناس بعدامروزفک کنیدازجاریم شنیدم دادن دست خالش الان این چیزیه که ازیادبره؟

واقعیت اینه که ما خانما هم خیلی رو راست نیستیم من خودم هر چیزی رو پیش شوهرم نمیگم‌مخصوصا اگه مربوط ب ...

من همه چیوواقعامیگم مگه چیزی واقعااصلامربوط نباشه.یاچندوقت پیش یه دختره بش زنگ زده بوددوسه باریک ربع حرف زده بودن من خودم فهمیدم ی عالمه قسم ایه ک بخدامزاحمه وایناگفتم باشه قبول ولی چراچیزی بهم نگف حداقل اززبون خودش بشنوم

من همه چیوواقعامیگم مگه چیزی واقعااصلامربوط نباشه.یاچندوقت پیش یه دختره بش زنگ زده بوددوسه باریک ربع ...

در این موارد حسابی بهش سخت بگیر تا ازت حساب ببره عادتش نشه