2777
2789

شوهرم خیلی اخلاقای خوب داره. دست و دلباز مهربون.خانواده دوست .خوش اخلاق .هات عاشق.اهل رفیق بازی و دود و دم و مشروب و .... نیست. تنهایی هیچ جا حتی خونه مادرش هم نمیره.

ولی یه اخلاق خیلی خیلی بدم داره که خیلی تنبله و اصلا کمکم نمیکنه.اصصصصصصصلا !

من شاغلم و دوشیفت کار میکنم و کارت حقوقم دستشه. وقتی بخش میگم تو هم باید توی کار خونه کمک کنی میگه من نمیتونم و همینم که هست. 

وقتی توی دعوا بهش میگم پس حقوق  بی حقوق میگه پس کارم بی کار. ولی من نمیتونم کارمو رها کنم. 

خلاصه بارها دعوا و اعصاب خوردی داشتیم. تا الان که من بدلیل فشار کاری نتونستم هنوز خونه تکونی کنم و خونمو گند برداشته‌. برای یکشنبه کارگر دارم ولی خب کارگر نمیتونه همه کارها رو بکنه . بعضی کارها فقط خود آدم میتونه انجام بده.

از طرف دیگه ،یه شهردیگه یه آپارتمان خریدیم که چند بار بخاطرش منو از کار و زندگی انداخته که فقط من همراهش باشم اون به کارهاش برسه ولی فقط باعث خستگی من شده. فردا هم قراره بره کمد دیواری بزنه که بهم میگه تو هم بیا. بهش میگم من نمیام خودت برو. من کارام مونده عیده. هیچ کاری نکردم. میگه برای یکشنبه که کارگر داری اگه دیدی تموم نشد دوشنبه هم بگیر. اگر نیای منم دیگه  پای قولی که بهت دادم نمیمونم.

حالا قولش چیه. گفته از سال دیگه ماهی یکبار کارگر میگیره البته معلوم نیست چقدر عمل کنه

شما جای من بودین باهاش میرفتین یا میموندین به کاراتون میرسیدین؟

لطفا دقیق جواب بدین چه رفتاری کنم؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قول داده برات کارگر بگیره از سال دیگه؟😑

پولشو از رو کارت حقوق خودتون میخواد بده🙄

خب خودت کارگر بگیر چرا وون بگیره که منتم سرت بزاره

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

من جای شما بودم کارت حقوقمو ازش می‌گرفتم. یک‌شیفت هم کار میکردم  میگفتم کارگر بگیره و خودش هزینه اش رو بده

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

نروسرکار...بمون خونه خانومی کن گهگاهیم به کارای خونه برس...ازخدات باشه...دندش نرم هزینه هارم خودش تامین میکنه...هم کاربیرون کنی هم کارخونه آخرشم کارتت دست شوهرت باشه...قابل هضم نیس برام

مهرسای قشنگم, دخترنازم ,شدی همه ی زندگی مامانی و بابایی 😍😍

اين جور كه من برداشت كردم بي سياستي شماست 

لجبازي صورت ميگيره.

عزيزم با كارت و پول خودت واست ميخواد كارگر بگيره؟؟

نبايد فكر كنه تو ضعيفي كه بگه چون كارگر نميگيرم پس كنسله 

بگو من خودم كار ميكنم پول يه كارگر چه ارزشي داره .

يكم دلبري هم چاشنيش كن . 

عزیزم منم شاغلم ولی کارتم دسته خودمه خرید خونه بامنه قسطا با اون بنظرم اشتباه میکنی کارتتو بگیر البته ن با دعوا... با سیاست تقسیم هزینه کنید!

اینجوری راحت کارگرمیگیری هزینشم خودت میدی اینقد کار کنی بعد منتم بزاره خدایی زوره یکم بی سیاستی راستش!

اون قول داده کارگر بگیره برات؟!!

مگه شاغل نیستی و حقوق نداری؟کارتت دست اونه؟

هنوز درک نکردم این خانمای شاغل چرااینطورن مثلا ادم کار میکنه مستقل باشه عزت نفس داشته باشه ولی دقیقا برعکسه

خب کار نکن دیگه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

وقتی حقوقت دست خوت نیست خو نرو سر کار برای چی نمیتونی کارتو ول کنی ؟؟ 

حمالیه خانم داری مفتی مفتی کار میکنی هیچی هم گیرت نمیاد تازه منتم سرته

سرنوشتت فقط و فقط دست خودته

خشت اول  چون نهد معمار کج

تا ثریا میرود  دیوار کج .....

اگر دوست دارید  همسرتون  تبدیل بشن ب فردی موثر و فعال ؛  آروم آروم باید خودتونو  از  تامین اقتصادی زندگی  بکشید کنار ....  جایگاه زن و مرد  ک توی زندگی  تغییر کنه  ؛  دودش تو چشم هر دو نفر میره !!!  ایشون از مردانگی و حمایت کردن ؛ ساقط میشن ،  شما هم از زنانگی تون دور میشید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عزیزم منم شاغلم ولی کارتم دسته خودمه خرید خونه بامنه قسطا با اون بنظرم اشتباه میکنی کارتتو بگیر البت ...

بچه ها 

وضع اقتصادی جوریه دو تایی به سختی میرسونیم

قبول دارم بی سیاستم و زیادی رو دادم ولی خدایی زندگی سخت شده

من مشکلم کارت نیست در حال حاضر

برم باهاش یا بمونم به خونه تکونیم برسم

خشت اول  چون نهد معمار کج تا ثریا میرود  دیوار کج ..... اگر دوست دارید  همسرتون &nb ...

کاملا باهات موافقم

برای همین میخوام سال دیگه یه شیفت برم

بعدشم میخوام برای بچه دوم اقدام کنم یه چند ماهی نرم که بی خیال پول من بشه