2777
2789
عنوان

دوستان اقتصادی به کمکتون نیاز دارم

170 بازدید | 27 پست

دوستان چجوری میتونم به نظرتون به خونه بگیرم اینجا قیمت کردیم مثلاً با ۳۴۰میشه یه خونه کوچیک مال ۲۰سال پیش گرفت ، ما کلا ۵۰تومن داریم حالا ماشینمونم بفروشیم نهایت ۱۰۰میشه ،میتونیم از اردیبهشت‌ماه ماهی ۱نیم اینا قسط بدیم ولی نمیتونم از کجا میشه وام تهیه کرد 😭

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

وام مسکن یکم اسم مینوشتین خوب بود ، 40 تومن میزارین تو بانک بعد یه سال 80 تومن وام 4% بهتون میدن که با پول خودتون میشه 120 تومن

ولی با این مبقلی که شما دارین تو این اوضاع بازار حتی نمیشه به خرید خونه فکر کرد !

ما الان 280 نقد داریم ولی هرچی میگردیم یه خونه درست درمون حتی با وامم پیدا نمیکنیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با طلاهات ۵۰؟

آره دیگه ،شوهرم۲۴سالشه دوساله ازدواج کردیم از اولم روی پای خودش بوده برای همین هرچی داریم از خودمونه نه کمک خانوادش

من پول خوابوندم بانک مهرایران وام برداشتم ولی مبلغ کم.شما وام سنگین میخواید 

چقدر خوابوندید چقدر دادن؟چندوقت طول میکشه؟

وام مسکن یکم اسم مینوشتین خوب بود ، 40 تومن میزارین تو بانک بعد یه سال 80 تومن وام 4% بهتون میدن که ...

اون موقع ۴۰تومنم نداشتیم که بذاریم

وام مسکن یکم اسم مینوشتین خوب بود ، 40 تومن میزارین تو بانک بعد یه سال 80 تومن وام 4% بهتون میدن که ...

آره دیگه خونه شیک که نمیشه خرید ما فقط میخواستم یه جا بخریم خودمونیم نشینیم بدیم رهن فقط یه جا باشه

تازگیا۶۰تومن خوابوندیم ی ماهه ۱۵میلیون گرفتیم.البته ما اونجا سه چهارساله حساب داشتیم.اقساطه ۱۸ماهه ب ...

خیلی کم بوده که حداقل نصفش 30تومنو میدادن