2789

امسال پخش نشه سال بعد پخش میشه خیالت راحت۰😊

حواسمان هست به این رک بودن هااا.....                    حواسمان نیست که چه راحت با حرفی که در هوا رها میکنیم......چگونه یک نفررابه هم میریزیم ..چندنفررابه جان هم میریزیم ..چه سر خوردگی ها یا دلخوریها به جای میگذاریم..چقدرزخم میزنیم ..حواسمان نیست که مامیگوییم ورد میشویم ومیگذاریم به پای رک بودنمان اما کسی ممکن است گیر کند... بین کلمه های ما ...وبین قضاوت های ما بین... برداشت های ما ...دلی که میشکنیم ارزان نیست....🧡💚🖤                               

دیگه تکراری شده بود مهموناش

و همه دنبال دراوردن اشک مردم بودن

همون چند سری اولش واقعا قشنگ بود ولی بعدش مخصوصا این دوسال اخر خیلی بد بود دیگه

برنامه های افطار شبکه های دیگه زیاده و قشنگ هم هست

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو کانال نوشته بودن

ای بابا الان دیگه با این شرایط کار و اقتصاد همه تو خونشون پخش زنده ی ماه عسل گلم!!!دلیلی نداره پول بدن بسازن مردم یکم اشک بریزن که!الان همه یه پا ماه عسل شدن واسه خودشون😒😓

کمبود سوژه دارن فک کنم

کمبود سوژه؟؟؟!!! الان دیگه تک تک ماها یه سوژه مفصل برای برنامه های درام هستیم با اینهمه بدبختی

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "