2777
2789
عنوان

چرا تاپیکش ترکید؟؟؟؟😡😐😐😐😐😐

313 بازدید | 18 پست

بعد مدت ها یکم روحیه ام بهتر شد و خندیدم ،،،،،منظور م تاپیک چه کارهایی کردین ک از یاداوریشون خجالت میکشین😐😑من تا صفحه ۲۹خوندم😶😞😞😥

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

#ن به بی حجابی

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

به نی نی یار بگن برش میگردونه خصوصا خود استارترش 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

عوضش اینجا رو زدن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2577186/خنده-دارترین-خاطراتتون-چی-بوده?postId=84503131

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

اینجا کشش خنده نداره خواهرم فقط غم و غصه خوبه و دعوا درضمن روسریتم بکش جلو😅😅

لابد طبق معمول از وسط تاپیک یکی جوگیر شده احساس خنکی کرده کل اتاق خوابشو پهن کرده تو تاپیک تا بوده همین بوده🤣

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اینجا کشش خنده نداره خواهرم فقط غم و غصه خوبه و دعوا درضمن روسریتم بکش جلو😅😅

😂😂 دییفونه  ولی حیف شد ترکیدااا😤

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
بعید نیست از بچه ها😂😂😂

بعدشم طفلک تو تاپیک بعدی رفته خانوم وار حرف بزنه یکی بهش گفته تو همونی که گفتی فلان...این ننگ دیگه پاک نمیشه🤣

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
بعدشم طفلک تو تاپیک بعدی رفته خانوم وار حرف بزنه یکی بهش گفته تو همونی که گفتی فلان...این ننگ دیگه پ ...

آره لعنتیا آدم خودشم بخواد غصه و مشکلاتش یادش بره بعضیا نمیزارن هی میپرسن هرجا ببیننت😂😂😂

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
بعدشم طفلک تو تاپیک بعدی رفته خانوم وار حرف بزنه یکی بهش گفته تو همونی که گفتی فلان...این ننگ دیگه پ ...

حرفات حرف منه😂😂

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖