matina23 مدیر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 43 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 41 پست سلام دوستان کسی هست 1397/12/22 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smurfette عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 2008 یعنی اینقدر دیربخیه جوش میاد؟ آره باید به رحمتم زمان بدی بعدم باردار بشی اون شکم کش میاد اذیت میشی ولی باز از دکترت بپرس بعید میدونم زیر شش ماه اجازه بده بهت باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون کاربریمو🤔🤔🤔
کدیسش عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 697 میتونی بذاری ولی خب صبح دقیق تردرمیادصبح زود پاشی توکل بخداانشالله مثبته راستشو بخای قبلا خیلی دوست داشتم مامان شم ولی تواین تورم میترسم دوست ندارم . مغزهای بسته ،دهانهایشان همواره باز است
نازی۱۹۹۰ عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 342 حالا بذا یذره سر حال بیای جون بگیری بعد !باید با پزشکت مشورت کنی بخیه که ۱۰ روزه اوکیه
matina23 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 43 آره باید به رحمتم زمان بدی بعدم باردار بشی اون شکم کش میاد اذیت میشی ولی باز از دکترت بپرس بعید میدو ... اخه دکترم متخصص جراح عمومیه دکترزنانیم که بالاسرم بوده رفته مرخصی مگه یه دکتردیگه برم.شماسابقه سزارین داشتید؟
matina23 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 43 راستشو بخای قبلا خیلی دوست داشتم مامان شم ولی تواین تورم میترسم دوست ندارم . اینجورنگو بچه باخودش برکت میاره انشالله خوش قدمه
کدیسش عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 697 اینجورنگو بچه باخودش برکت میاره انشالله خوش قدمه ایشالله😅😅😅 مغزهای بسته ،دهانهایشان همواره باز است
smurfette عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 2008 اخه دکترم متخصص جراح عمومیه دکترزنانیم که بالاسرم بوده رفته مرخصی مگه یه دکتردیگه برم.شماسابقه سزاری ... نه من نداشتم ولی میدونم بعد عمل تایم استراحت لازمه..خب دکترت بعد عید هست دیگه برو بپرس الان مگه میخای اقدام کنی که نبودش مهمه؟ باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون کاربریمو🤔🤔🤔
matina23 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 43 حالا بذا یذره سر حال بیای جون بگیری بعد ! باید با پزشکت مشورت کنی بخیه که ۱۰ رو ... خیلی شوروذوق داشتم برابچه که یهوخدامصلحت دیداینجور چیزی سرم اومد
matina23 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 43 نه من نداشتم ولی میدونم بعد عمل تایم استراحت لازمه..خب دکترت بعد عید هست دیگه برو بپرس الان مگه میخا ... نه الان که نمیخام اقدام کنم چون نمیتونم شکمم هنوزدردمیکنه فقط جای این سون که گذاشتن برام برای ادرار خیلی درد داره دودلم برمپیش دکترزنان برای این دردم
smurfette عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 2008 نه الان که نمیخام اقدام کنم چون نمیتونم شکمم هنوزدردمیکنه فقط جای این سون که گذاشتن برام برای ادرار ... برای دردو درمانت برو فعلا بفکر اقدامم نباش تا زمانی که بدنت سرپا نشده برا خودت دردسر درست نکن بچه فرار نمیکنه مهم سلامتیته باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون کاربریمو🤔🤔🤔
نازی۱۹۹۰ عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 342 خیلی شوروذوق داشتم برابچه که یهوخدامصلحت دیداینجور چیزی سرم اومد پس حالا صبر کن چه عجله ایه مادر سلامت بهتره تا مادر با بنیه ی ضعیف
matina23 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 43 پس حالا صبر کن چه عجله ایه مادر سلامت بهتره تا مادر با بنیه ی ضعیف شما باردارید؟
matina23 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 43 برای دردو درمانت برو فعلا بفکر اقدامم نباش تا زمانی که بدنت سرپا نشده برا خودت دردسر درست نکن بچه فر ... اخه شنیده بودم میگفتن منعی مردباعث میشه رحم زن اماده شه خودمم الان دلم نیس چون بنیم ضعیفه خون زیادیم ازم رفته میگم نکنه بازرحمم تنبل شه طول بکشه برابارداری ازاین میترسم
matina23 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 43 نه عزیزم بچه ندارید؟اخه نیازبه کمک کسی دارم که باردارباشه یابچه داشته باشه