2821
2789

نه بچه هم ندارم 

اما بهترین راه اینه تا بعد تعطیلات صبر کنی و به خودت برسی بنیه ت رو قوس کنی بعد تعطیلات بری پیش پزشک زنانت و مراحل اقدامت رو زیر نظرش و یا رعایت اصولی که میگه از زمانی که میگه شروع کنی 

اینیم که میگن منی مرد برای ترمیم رحم خوبه یه حرف فرضیه عزیزم 

رحمت الان زخم داره بخاطر جراحی . باید اجازه بدی تا اون ترمیم شه

اخه شنیده بودم میگفتن منعی مردباعث میشه رحم زن اماده شه خودمم الان دلم نیس چون بنیم ضعیفه خون زیادیم ...

طول بکشه بهتر اینه که باردار بشی دورازجون سقط شه بازم بعدش باید یدوره صبر کنی...پس لز اول این تایم استراحتو بخودت بده

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طول بکشه بهتر اینه که باردار بشی دورازجون سقط شه بازم بعدش باید یدوره صبر کنی...پس لز اول این تایم ا ...

یه سوال ببخشید؟شماالان باردارید؟امپول زدید قبل ازبارداری؟

[QUOTE=84498924]بله باردارم...آره با دارو باردار شدم[/QUOT انشالله بسلامتی ودلخوش.چندماه اقدام کرده ...

سلامت باشی عزیزم من سه سال اقدام بودم

سلامت باشی عزیزم من سه سال اقدام بودم

اهان انشالله قدمش مبارک باشه.اخه من ماه اول که شروع کردم برای اقدام دکتربرام امپول نوشت سه تا تخمک فعال داشتم که دکترجراحم گفت امکان کیستت ازیکی ازتخمک هابوده که ازادنشده به کیست تبدیل شده بهتره امپول هورمونی نزنی الان موندم بعدبهترشدنم چه جور تخمدانام تقویت میشن اخه سابقه بی نظمی پریودی داشتم

اهان انشالله قدمش مبارک باشه.اخه من ماه اول که شروع کردم برای اقدام دکتربرام امپول نوشت سه تا تخمک ف ...

ممنونم...وقتی بخیه هات بهتر شد ورزش کن پیاده روی کن و دمنوشا گیاهی و درمانا گیاهیو تست کن اینا نتیجه میده خیلی...پیاز درمانی ..ویتاگنوس ...عرق افنان اینا عالین ویتامیناتم مرتب بخور زود باردار میشی

ممنونم...وقتی بخیه هات بهتر شد ورزش کن پیاده روی کن و دمنوشا گیاهی و درمانا گیاهیو تست کن اینا نتیجه ...

برم عطاری بهش بگم خودشون میدن دیگه درسته؟پیازدرمانی یعنی پیازبخورم؟

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش