2821
2789
یعنی اینقدر دیربخیه جوش میاد؟

آره باید به رحمتم زمان بدی بعدم باردار بشی اون شکم کش میاد اذیت میشی ولی باز از دکترت بپرس بعید میدونم زیر شش ماه اجازه بده بهت

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔
میتونی بذاری ولی خب صبح دقیق تردرمیادصبح زود پاشی توکل بخداانشالله مثبته

راستشو بخای قبلا خیلی دوست داشتم مامان شم ولی تو‌این تورم میترسم دوست ندارم .

مغزهای بسته ،دهانهایشان همواره باز است

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره باید به رحمتم زمان بدی بعدم باردار بشی اون شکم کش میاد اذیت میشی ولی باز از دکترت بپرس بعید میدو ...

اخه دکترم متخصص جراح عمومیه دکترزنانیم که بالاسرم بوده رفته مرخصی مگه یه دکتردیگه برم.شماسابقه سزارین داشتید؟

اخه دکترم متخصص جراح عمومیه دکترزنانیم که بالاسرم بوده رفته مرخصی مگه یه دکتردیگه برم.شماسابقه سزاری ...

نه من نداشتم ولی میدونم بعد عمل تایم استراحت لازمه..خب دکترت بعد عید هست دیگه برو بپرس الان مگه میخای اقدام کنی که نبودش مهمه؟

نه من نداشتم ولی میدونم بعد عمل تایم استراحت لازمه..خب دکترت بعد عید هست دیگه برو بپرس الان مگه میخا ...

نه الان که نمیخام اقدام کنم چون نمیتونم شکمم هنوزدردمیکنه فقط جای این سون که گذاشتن برام برای ادرار خیلی درد داره دودلم برم‌پیش دکترزنان برای این دردم

نه الان که نمیخام اقدام کنم چون نمیتونم شکمم هنوزدردمیکنه فقط جای این سون که گذاشتن برام برای ادرار ...

برای دردو درمانت برو فعلا بفکر اقدامم نباش تا زمانی که بدنت سرپا نشده برا خودت دردسر درست نکن بچه فرار نمیکنه مهم سلامتیته

برای دردو درمانت برو فعلا بفکر اقدامم نباش تا زمانی که بدنت سرپا نشده برا خودت دردسر درست نکن بچه فر ...

اخه شنیده بودم میگفتن منعی مردباعث میشه رحم زن اماده شه خودمم الان دلم نیس چون بنیم ضعیفه خون زیادیم ازم رفته میگم نکنه بازرحمم تنبل شه طول بکشه برابارداری ازاین میترسم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز