2777
2789
عنوان

رابطم رو مرز تموم شدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست

منم نامزد بودم با یه همچین آدمی

روانیم کرد عزیزم، هر چند این یکی از دلایل مهم بهم زدنم بود

متاسفانه هرچقدر به دل این ادما راه بیان ،دامنه ی محدود کردنشون گسترده و گسترده تر میشه تا برسه به خانواده

بودن با آدم پارانویا ، روی خودت هم تا مدت ها تاثیر میذاره و زمان میبره درست بشی، پس الان تمومش کنی بهتر از یه دقیقه ی دیگه س

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هیچ کس کامل نیست..فردا میری با کس دیگه میبینی اونم همه چیش خوبه فقط خسیسه..یا یکی دیگه همه چیش ...

واقعا با همه ی وجودم دلم میخاد این اخلاقشو عوض کنه و باهم ادامه بدیم ولی هرچقدر منطقی باهاش صحبت میکنم متوجه نمیشه یا میگه باشه و بعد باز همون آش و همون کاسه

منم نامزد بودم با یه همچین آدمی روانیم کرد عزیزم، هر چند این یکی از دلایل مهم بهم زدنم بود متاسفان ...

نمیدونم یه سریا میگن اولش هم همینطور به مرور حساسیتش کم میشه یه سریام میگن بدتر میشه خیلی دوسش دارم نمیدونم باید چیکار کنم گیج شدم واقعا

واقعا با همه ی وجودم دلم میخاد این اخلاقشو عوض کنه و باهم ادامه بدیم ولی هرچقدر منطقی باهاش صحبت میک ...

نمیدونم اخر خودت میتونی جواب قطعی تاپیک خودتو بدی چون توبهتر میشناسیش..تاپیک قبلیت فکر کنم همون بودکه گفتی مسافربودی..خوب تومقصری نباید بگی..شاید اقتضای سنشه کلش باد داره و فکر میکنه مرد یعنی تعصب وغیرت...راه سختیه ا امه دادنت ولی به فکر مرد بهتر ترک کنی ریسکه

خیلی گیر میده ک ،بعدا به مشکل برمیخوری ، باهاش حرف بزن تو خودت نریز ، خواستتو بهش بگو جنگ  اول ...

خیلی صحبت کردم باهاش زمانیکه آروم بوده..میگه من واقعا به تو اعتماد کامل دارم ولی مردا بدن جامعمون خرابه و صد تا بهونه میارم انقدر بحث میکنیم که آخرش من سردرد میگیرم بیخیال میشم

هر چقدرم همه چیش خوب باشه عزیزم اما با این رفتارش خیلی سخت میتونی بسازی وارد زندگی بشی شاید بدتر بشه ...

آره خودم به مشاور فکر کردم ولی قبول نمیکنه میگه ما مشکلی نداریم که بخوایم مشاوره بگیریم تو فقط یکم به حرفای من گوش کن من هرچی میگم به صلاح خودته

نمیدونم یه سریا میگن اولش هم همینطور به مرور حساسیتش کم میشه یه سریام میگن بدتر میشه خیلی دوسش دارم ...

تحربه ی من نشون داده این آدما درست نمیشن عزیزم 

یه سرچ کن بیماران پارانوئید، همین شخصیت میاد بالا واست عزیزم

اگر دیگه خیلی عاشقشی میتونی برید پیش روانکاو

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

[QUOTE=84474573]خیلی صحبت کردم باهاش زمانیکه آروم بوده..میگه من واقعا به تو اعتماد کامل دارم ولی مردا بدن جامعمون خر ...[/QUOTE. پیر میشی از ما گفتن ،عوض بشو نیست ، خودتو خسته نکن خیلیها رو دیدم مقل تو از جمله دوستای خودم الان پشیمونن ،اونا فکر میکردن میتونن کنار بیان ولی الان کم آ وردن و کلا پشیمونن ولی چه فایده راه برگشت ندارن به خاطر بچه و.....

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند
آره خودم به مشاور فکر کردم ولی قبول نمیکنه میگه ما مشکلی نداریم که بخوایم مشاوره بگیریم تو فقط یکم ب ...

چون ترس از مشاوره دارن و میدونن کارشون به مشکل میخوره

دوست بودید باهم؟ اگر بله، میشه بگید چند وقته؟

چون ترس از مشاوره دارن و میدونن کارشون به مشکل میخوره دوست بودید باهم؟ اگر بله، میشه بگید چند وقته؟

آره عزیزم یکسال دوست بودیم ولی اوایل واقعا اینجوری نبود اگرم بود به این شدت نبود 

آره عزیزم یکسال دوست بودیم ولی اوایل واقعا اینجوری نبود اگرم بود به این شدت نبود 

نامزد من میگفت میری بیرون با تلفن صحبت کنیم که من بدونم تو با فروشنده ها چی میگی😐

این یه نمونه ی رفتارش بود ، مدام هم میگفت من به تو اعتماد دارم، به مردا اعتماد ندارم😥

نامزد من میگفت میری بیرون با تلفن صحبت کنیم که من بدونم تو با فروشنده ها چی میگی😐 این یه نمونه ی ر ...

واااای درکت میکنم واقعا خیلی سخته که آدم مدام بخاد خودشو به طرف ثابت کنه واقعا یه جایی دیگه کم میاری 😔