2777
2789
عنوان

رابطم رو مرز تموم شدنه

270 بازدید | 29 پست

عاشق نامزدمم(عقد نیستیم فقط خواستگاری اومدن)

ولی بخاطر بد دلیش به جایی رسیدم که ترجیح میدم مشکلاتو ناراحتی بعد بهم زدنو به جون بخرم ولی دیگه ادامه ندم..الانم سر یه موضوع که تو تاپیک قبلی گفتم چند روزه قهریم

من دیگه عقلم کار نمیکنه شما بگید واقعا من مقصرم؟؟

من ظاهرمو کلا بخاطرش عوض کردم دنبال کار مورد علاقم چون باب سلیقه ی اون نبود نرفتم ولی هنوزم مشکل داریم..کافیه دو دقیقه دیر جواب تلفنشو بدم  یا یه جا بخوام برم قبلش یاد بره بهش خبر بدم یا بدون اینکه با اون چت کنم یه رب آنلاین باشم یا مثلا میگه تو مغازه که میریم وقتی فروشنده مرده تو حرف نزن الانم اشتباها یه ماجرایی رو براش تعریف کردم که نباید که باعث شده کلا بدتر بشه..نمیدونم شما بگید من خودم فکر میکنم تا جایی که تونستم سعی کردم اعتمادشو جلب کنم ولی هنوزم به همه چیز شک داره وقتی هم که بهش میگم میگی من به تو اعتماد دارم به همجنسام ندارم..اینم بگم که به غیر از این مورد همه چیش خوبه و واقعا هیچی برام کم نمیزاره ولی همین یه اخلاقش منو ازش زده کرده بیشتر لحظات خوبمون به دعوا میگذره😔

فقط تموم کن 

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونی تحمل کنی تموم کن

ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…

یاد ملی و راه های نرفته اش افتادم

نشانه ها رو خیلی جدی بگیر

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

نه عزیزم 

منم همچین خواستگاری داشتم ردش کردم و به نفس رااحت کشیدم 

زنش شدی فردا صد تا تهمت بهت میزنه

با ادمِ بددل و شکاک زندگی کردن سخته

اونم واسه زنهای امروزی که همپای مردا ت  اجتماع هستن

_آبنبات هستم_

خیلی گیر میده ک ،بعدا به مشکل برمیخوری ، باهاش حرف بزن تو خودت نریز ، خواستتو بهش بگو جنگ  اول به از صلح آ خر عزیزم 

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند

هر چقدرم همه چیش خوب باشه عزیزم اما با این رفتارش خیلی سخت میتونی بسازی وارد زندگی بشی شاید بدتر بشه ... ازت خواهش میکنم قبل این که بهم بزنی صد در صد برید مشاور اخه بستگی داره شاید با چند جلسه بهتر بشه شایدم ریشه داره این بد دلیش 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

اصلااااا شك به دلت راه نده يه عمر بايد بترسي بلرزي واسه هر چيز كوجيكي 

الان نامزدي فردا بري خونت صبح ها در رو هم قفل ميكنه ميره شب خودش باز ميكنه مبادا پشه بياد خونت 

زنگ در رو بزنن به تو چپ چپ نگاه ميكنه كسي به گوشيت اشتباهي ز بزنه تو رو مقصر ميدونه پرده خونه رو هم حتي نميزاره بزني كنار مبادا كسي سرك بكشه تو خونت 

در كل مريض ميشي 

منو پسرام