2777
2789
عنوان

مرد زیادی گرفتار

496 بازدید | 41 پست

من بیشتر جذب نی نی سایت شدم چون دیدم اینجا درد دل آدم بی جواب نمیمونه و به همین دلیل ازتون سپاسگزارم. 

دوست صمیمی من با یه آقای دکتر باشخصیت و مودب نامزد کرده.اما مشکل اینجاست که این آقا همش گرفتاره. صبح تو بیمارستان عصر تو مطب جمعه ها دوره های آموزشی می بینه حتی یه پی ام نمیفرسته! یا خیلی مختصر جواب میده. ساعت ۹ میخوابه شش بیدار میشه میره سر کار. وضع مالیش خیلی خوبه ولی حاضر نیست کارشو کمتر کنه. تنها استثنا اینه که تلفن دوستمو هر ساعتی که باشه خیلی مختصر جواب میده اما دوستم خسته شده.میگه میخواد نامزدیو بهم بزنه.بهش گفتم زود تصمیم نگیره ولی میگه ترجیح میده با یکی ازدواج کنه که پول کمتر ولی وقت بیشتری داشته باشه. ضمنا دوستم کارشناسی ارشد مترجمی زبان داره و آدم مستقلیه

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه زندگی با پزشک واقعا سخته مگر اینکه خودتم پزشک باشی که بتونی شرایط رو درک کنی

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

تاحدی حق داره شوهری ک یه سره سرکاره وقتم نمیکنه محبتشم نشون بده حتی اگر اونقدر پول داشته باشه ک سفرهای مختلف بری ولی بازم احساس خلا رو داری ، شوهر ب محبتشه وگرنه بذار تو مشما زباله ساعت ۹جلو در😁😁 پولم داشته باشه ک دیگه عالی تر ، این شوهر رو میتونی بذاری بالای طاقچه