_____مریم____ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 5533 عنوان کیا مثل منن؟ 109 بازدید | 19 پست بیشتر وقتایی که تو نینی سایت استیکر😂رو میفرستم قیافم در اصل اینطوریه 😐 ☺️ 1397/12/21 | 20:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدا_ی_جذابیت_ عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 2269 منم😂 به بابام گفتم : بابا میخوام برم هند😀گفت: خوبه واسه ما گاوی واسه اونا خدا😒😂
👈_یخ_ناز_هستم_💃_💞 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 9696 نه من استیکرام واقعیه😁 امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
خدا_ی_جذابیت_ عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 2269 من نهایتش ی لبخند ملیح بزنم ب صفحه ی گوشی عین منگولا😐 به بابام گفتم : بابا میخوام برم هند😀گفت: خوبه واسه ما گاوی واسه اونا خدا😒😂
_____مریم____ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 5533 من نهایتش ی لبخند ملیح بزنم ب صفحه ی گوشی عین منگولا😐 دور از جونت😊 ☺️
مامان_کوچولوm7 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 5786 خخخخ🤣من الان اینجوریم... خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است.... حدس بزن چرا..... فکر این که بچه ام تا الان خوابه قراره شب تا صبح بیدار باشه.... بدنم میلرزونه... چون از دیروز تا حالا فقط سه ساعت خواب داشتم
_____مریم____ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 5533 خخخخ🤣من الان اینجوریم... خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است.... حدس بزن چرا..... فکر این که بچه ... منم این روزا رو داشتم عزیزممممممیگذره بزرگ میشه ناراحت نباشانقد بیخوابی کشیدم که مقاوم شدم ☺️
مامان_کوچولوm7 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 5786 منم این روزا رو داشتم عزیزممممم میگذره بزرگ میشه ناراحت نباش انقد بیخوابی کشیدم که مقاوم شدم مشکل اینجاست... بچه ی من نوزاد نیست که... 17ماهشه...نمیدونم چرا بازم یهو شبا تو خواب بیدار میشه گریه میکنه و ناله میکنه
_____مریم____ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 5533 مشکل اینجاست... بچه ی من نوزاد نیست که... 17ماهشه...نمیدونم چرا بازم یهو شبا تو خواب بیدار میشه گریه ... پسر منم 17 ماهشه گلمتا همین هفته پیش من یک هفته تمام نخوابیدم ولی پسر من تب رزولا گرفته بودمالانم خوابش میدونی چجوریههمش هر یک ساعت اینا یه جیغا میزنه از خواب پامیشهاحساس میکنم از چیزی میترسه ☺️
مامان_کوچولوm7 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 5786 پسر منم 17 ماهشه گلم تا همین هفته پیش من یک هفته تمام نخوابیدم ولی پسر من تب رزولا گرفته بودم الان ... پسر منم همینطوریه یهو تو خواب بیدار میشه جیغ میزنه... میزنه زیر گریه... میگم شاید بخاطر غذاییه که به بچه میدیم... نفخ میکنه شکم درد میگیره...
_____مریم____ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 5533 پسر منم همینطوریه یهو تو خواب بیدار میشه جیغ میزنه... میزنه زیر گریه... میگم شاید بخاطر غذاییه که به ... نه والا انقدم بد غذاس فقط شیر میخورهبازوووووور شاید بتونم غذای یه گنجشگ رو بدم بهششایدمشما نبات میدی ب بچت میگن دل درد رو خوب میکنه ☺️
مامان_کوچولوm7 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 5786 نه والا انقدم بد غذاس فقط شیر میخوره بازوووووور شاید بتونم غذای یه گنجشگ رو بدم بهش شایدم شما نبا ... نه تا حالا بهش نبات ندادم... برعکس بچه من... اصلا شیر نمیخوره.... خیلی زیاد غذا میخوره...واسه ناهار بهش خورشت مرغ و برنج دادم... واسه شام هم شیر برنج میخوره....
_____مریم____ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 5533 نه تا حالا بهش نبات ندادم... برعکس بچه من... اصلا شیر نمیخوره.... خیلی زیاد غذا میخوره...واسه ناهار ... برنج نفخ داره شایدم از اونهچرا نبات نمیدییه شب اب نبات بده شاید تاثیر داشت ☺️