2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ🤣من الان اینجوریم... خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است.... حدس بزن چرا..... فکر این که بچه ام تا الان خوابه قراره شب تا صبح بیدار باشه.... بدنم میلرزونه... چون از دیروز تا حالا فقط سه ساعت خواب داشتم
خخخخ🤣من الان اینجوریم... خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است.... حدس بزن چرا..... فکر این که بچه ...

منم این روزا رو داشتم عزیزممممم

میگذره بزرگ میشه ناراحت نباش

انقد بیخوابی کشیدم که مقاوم شدم

☺️
منم این روزا رو داشتم عزیزممممم میگذره بزرگ میشه ناراحت نباش انقد بیخوابی کشیدم که مقاوم شدم

مشکل اینجاست... بچه ی من نوزاد نیست که... 17ماهشه...نمیدونم چرا بازم یهو شبا تو خواب بیدار میشه گریه میکنه و ناله میکنه

مشکل اینجاست... بچه ی من نوزاد نیست که... 17ماهشه...نمیدونم چرا بازم یهو شبا تو خواب بیدار میشه گریه ...

پسر منم 17 ماهشه گلم

تا همین هفته پیش من یک هفته تمام نخوابیدم ولی پسر من تب رزولا گرفته بودم

الانم خوابش میدونی چجوریه

همش هر یک ساعت اینا یه جیغا میزنه از خواب پامیشه

احساس میکنم از چیزی میترسه

☺️
پسر منم 17 ماهشه گلم تا همین هفته پیش من یک هفته تمام نخوابیدم ولی پسر من تب رزولا گرفته بودم الان ...

پسر منم همینطوریه یهو تو خواب بیدار میشه جیغ میزنه... میزنه زیر گریه... میگم شاید بخاطر غذاییه که به بچه میدیم... نفخ میکنه شکم درد میگیره...

پسر منم همینطوریه یهو تو خواب بیدار میشه جیغ میزنه... میزنه زیر گریه... میگم شاید بخاطر غذاییه که به ...

نه والا انقدم بد غذاس فقط شیر میخوره

بازوووووور شاید بتونم غذای یه گنجشگ رو بدم بهش

شایدم

شما نبات میدی ب بچت 

میگن دل درد رو خوب میکنه

☺️
نه والا انقدم بد غذاس فقط شیر میخوره بازوووووور شاید بتونم غذای یه گنجشگ رو بدم بهش شایدم شما نبا ...

نه تا حالا بهش نبات ندادم... برعکس بچه من... اصلا شیر نمیخوره.... خیلی زیاد غذا میخوره...واسه ناهار بهش خورشت مرغ و برنج دادم... واسه شام هم شیر برنج میخوره....

نه تا حالا بهش نبات ندادم... برعکس بچه من... اصلا شیر نمیخوره.... خیلی زیاد غذا میخوره...واسه ناهار ...

برنج نفخ داره شایدم از اونه

چرا نبات نمیدی

یه شب اب نبات بده شاید تاثیر داشت

☺️