2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

126 بازدید | 13 پست

توی این شهر من حتی یه دوستم ندارم خانواده شوهرمم اصلا اهل رفت و امد نیستن 

خانواده خودمم شهرستانن و سالی یکی دوبار اون دو روز میریم و برمیگردیم 

توی ساختمونمون همه زن ومردن بدون بچه که سرکار میرن و شبا میان فقط یکی از همسایه هامون یه پسر ده ساله داره که اهل بازی با بچه نیست

خسته شدم از تنهاییم 

من کرج ام واریان نمیدونم از اینجا کسی توی نی نی سایت هست 

پسر همسایه مون ده ساله اومد دم در کار داشت یه چیزی گفت و رفت از طرف مامانش پسرم انقدر پشت سرش گریه کرد که مجبور شدم پسرمو ببرم بیرون تا از سرش بپره

عزیزم یاد بگیر حال خوبِ  خودت و بچت رو به هیچ کس گره نزنی ، سرگرمی مشترک ایجاد کن برای هردوتون ، پسرت رو کلاس فوق برنامه بذار و ......  

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسرم فقط یه سالشه

بعد توقع داشتی پسر همسایه باهاش بازی کنه ؟ 

من فکر کردم هم سنن یا حداقل پسرت ۷ ، ۸ سالشه 

تنها راه اینه که مسرت رو بذاری مهد ، با بچه ها بازی کنه ، و تا هر وقت دوست داشت اونجا بمونه ، یعنی اگر وسط روز خسته شد برش گردون . از الان هم هوا خوبه و روزها بلند میشه ، بذارش توس کالسکه و عصر ها با هم قدم بزنید ، پارک کودک ببرش و .... 

عزیزم منم شرایط تو رو دارم می‌دونم خیلی سخته ،بنظرم صبر کن پسرت دوساله ک شد بزارش سه چهار ساعت روز درمیون مهد خودتم برو باشگاه یا کلاس خیاطی اینطوری خیلی بهتر میشه بعدم باهم برید پارک و خانه بازی هر چی بچه بزرگتر بشه بهتر میشه شرایطت ،عادت بده پسرتو شبکه پویا نگاه کنه بزن شبکه خودت بشین باهاش نگاه کن تا عادت کنه

عزیزم منم شرایط تو رو دارم می‌دونم خیلی سخته ،بنظرم صبر کن پسرت دوساله ک شد بزارش سه چهار ساعت روز د ...

مدام براش کارتن و اهنگ کودکانه دانلود میکنم یا پویا نگاه میکنه ماهواره نداریم 

مدام براش کارتن و اهنگ کودکانه دانلود میکنم یا پویا نگاه میکنه ماهواره نداریم 

به هر حال باید خودت سر پسرتو گرم کنی ، تو مامانشی دیگه مسئولیتش کامل با خودته 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792