2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به دخترم میگه به مادرجون بگو ننه جون😐🤔😃😄

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
جفتک میندازه😑

با همین یه دونه کامنت ؛ تصور ذهنی مو درباره خاشقچی ت  تغییر دادی یعنی 😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نمیتونه بزاره سربه سرم چون دستش نقطه ضعف ندارم مثلا دیشب داشتیم شوخی شوخی بحث میکردیم بعد گفتم اگه فلان کارو کنی گوشیتو میگیرم دیگه بهت نمیدم بعد شوهرم گفت اگه گذاشتم واسه عید همچین مانتویی رو بپوشی منم رفتم سمت مانتو که بندازم توکوچه با خندهههه گفت شوخی کردم ننداز حیفه بپوش 😂😂😂😂

با همین یه دونه کامنت ؛ تصور ذهنی مو درباره خاشقچی ت  تغییر دادی یعنی 😂😂

😂😂😂وحشی بود وقتی وحشی بودن مد نبود، خداروشکر عمرش ب دنیا نبود😂

به بابام گفتم : بابا میخوام برم هند😀گفت: خوبه واسه ما گاوی واسه اونا خدا😒😂

منم نامزدم یه دختر خاله داره هم سنشه🙁از بچگی با هم بزرگ شدن میخواد  سر به سرم بزاره میگه میخنده و میگه اجی فاطمه وقتی بچه بودم میگف مهسا زنه توعه اونو واست میگیریم منم اخمام میره توهم و بهش میگم منم پسر خالم می گفتن شوهرمه😝یا قربون صدقه داداشم میرم😂اخماش حسابی میره توهم به قول داداشم اگر ببینه من تو را بغل کردم میکشدم😂

اون با هیچی لجش درنمیاد..همش میگم مامانت کی زایمان میکنه چون فقط شکم داره😐سیبیلای بابات وکی میبافه😐ولی هیچط نمیگه میخنده میگه من مس تو نقطه ضعفم خونوادم نیست اصن فحششون بده

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

جالب اینجا که داداشم به نامزدم حسودی میکنه نامزدم به داداشم😂😂 وقتی نامزدم منا پیش داداشم می بینه میاد منو کنار خودش میشونه و بغلم میکنه داداشمم هی منا میشونه طرف خودش بوسم کنه😂