2777
2789
عنوان

عاشقم 😭😭😭😭💔🔞

109 بازدید | 21 پست

تورو ب این روز عزیز صلوات بفرس اگ خوندی یدونه از خدا بخا علی عاسق من بشه اسمم فاطمه هس ...هم محله هستیم خیلی میخامش فقط نمیدونم میترسه چی نمیاد جلو تک تک سلول ها وجودم داره میفهمه ک اونم دوسم داره فقط چرا جلوونمیاد نمیدونم صلوات بفرس خواهش میکنمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت نداره نمی ترسه پسری که یه نفرو بخدا براش کوه میکنه

عزیزم امد جلو پیام دادیم بهم ولی الان کشید کنار خودشو نمیدونم چرا بخدا بیزون همش نگام میکنه من دلم آشوبه میدونم دوسم داره فرکانس میفرسته بهم

دوستت نداره نمی ترسه پسری که یه نفرو بخدا براش کوه میکنه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

دوست داشت میومدتوروخدا واقع بین باشین خودتونو به چوخ ندین

عزیزم امد جلو پیام دادیم بهم ولی الان کشید کنار خودشو نمیدونم چرا بخدا بیزون همش نگام میکنه من دلم آشوبه میدونم دوسم داره فرکانس میفرسته بهم

نمونه ی محبوبه بامداد خمار :

اصلا بامداد خمار رو دیدی😀🤔

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

احتمال زیاد عاشقت نیست توهم زدی

زیاد اصلا

عزیزم امد جلو پیام دادیم بهم ولی الان کشید کنار خودشو نمیدونم چرا بخدا بیزون همش نگام میکنه من دلم آ ...

نداره خودتو گول نزن امده جلو نپسندیده رفته