2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم

79 بازدید | 11 پست

یه پسر خوشکل و مامانی تقریبا ۶و۷ ماهه پیشمه و نگاش میکنم یعنی بچم پسره؟؟کیا همچین تجربه ای دارن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو سلیت 90 درصد خاب دختر دیدن و پسر شده و هاب پسر دیذن دختر شده من همش خاب پسر میدیدم بچم دختر شد

اخه قبلش هم خواب دختر دیده بودم  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

من خواب دیدم بچم پسره،بعد پسر شد

وووییی خدا حفظش کنه  

من.خودم خاب ندیدم واس دخترم ولی دوستم خاب دید بود بچم دختره

اها خدا برات حفظش کنه گل دخترتو

فدات شم حالا دور از این حرفها دوس داری چی باشع؟؟

پسر دوسدارم چون داداش ندارم کمبودشو تو زندگیم حس کردم براهمین پسر دوسدارم

پسر دوسدارم چون داداش ندارم کمبودشو تو زندگیم حس کردم براهمین پسر دوسدارم

خدا ایشالا به مراد دلت برسونه گلم امام صادق میگ اگ نذر کنید خدا بهتون فرزند پسر بده اسمش رو علی بذارید خدا بهتون پسر میده

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

خدا ایشالا به مراد دلت برسونه گلم امام صادق میگ اگ نذر کنید خدا بهتون فرزند پسر بده اسمش رو علی بذار ...

اره عزیزم اتفاقا اسم علی خیلی دوسدارم ان شاءالله پسرباشه امیرعلی میزارم

خدا ایشالا به مراد دلت برسونه گلم امام صادق میگ اگ نذر کنید خدا بهتون فرزند پسر بده اسمش رو علی بذار ...

مرسی دوست گلم