2777
2789
عنوان

هتل ،هتل آپارتمان مشهد

2253 بازدید | 9 پست

به علت کمردردی که دارم یه جا  نزدیک که تمییز و منصف باشن معرفی کنید..

اصلا نمی تونم زیاد راه برم درد به کف پام میزنه

ممنون ازتون(انشالله نائب زیاره باشم)

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قیمت مهم نباشه بری اونجا نزدیک حرم و بهترین هتل گیرت میاد، اگه قیمت پایین بخوای هم شب عیدی گیر نمیاد، مگه اینکه از قبل رزو کرده باشی

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور

سلام خانومی منم با شما همدردم کاملا درکت میکنم.میخواستم برم مشهد رفتم از یه سایت رزرو کردم.تلفنی باهاشون صحبت کردم.کلی راهنمایی کردن.یه جایه نزدیک با نرخ خوب بهم دادن.آقای هاشمی اونجا خیلی خوب راهنمایی کرد.هتل مشهد برو اینجا  و راهنمایی بگیر.

سلام 

منم خیلی برام مهم بود که جایی برم که نزدیک حرم باشه تا اذیت نشم. کلا هرجایی میخوام برم از این سایت رزرو هتل مو انجام میدم تا بتونم بر اساس منطقه هتل انتخاب کنم. مثلا تو سفرم به تهران نزدیک خیابون ولیغصر میخواستم که از همون سایت پیدا کردم و رزرو کردم.

سلام دوستان واقعا تو سفرهایی که داشتم همچین هتلی نرفته بودم بسیار بی کیفیت عکس‌های تقلبی گذاشتن گولشون رو نخورید نمی‌دونم چطور می‌خوان جواب بدن اون دنیا. با بی شرمی در جواب اعتراض گفتن هیچ کس اینجا پاسخگو نیست اتاقها وملحفه ها کثیف استکان وفلاکس رو تو یه بشقاب پر آب روی یه جاکفشی کوچک پلاستیکی روبروی در توالت گذاشتن  دستگیره پنجره خراب من که خودم ملحفه خوبه برده بودم و حوله .نه حوله نه تلفن نه اینترنت  بسیارکثیف .غذای بی کیفیت بوی سوختگی  وصدای نخراشیده در رستوران خلاصه که واقعا به حال خودم ومردمی که گول اینهارو خوردن سوخت خدا ازشون نگذره 

منظورم  هتل دایان مشهد هست محلش تو خیابان امام رضا 8  . سلام دوستان واقعا تو سفرهایی که داشتم همچین هتلی نرفته بودم بسیار بی کیفیت عکس‌های تقلبی گذاشتن گولشون رو نخورید نمی‌دونم چطور می‌خوان جواب بدن اون دنیا. با بی شرمی در جواب اعتراض گفتن هیچ کس اینجا پاسخگو نیست اتاقها وملحفه ها کثیف استکان وفلاکس رو تو یه بشقاب پر آب روی یه جاکفشی کوچک پلاستیکی روبروی در توالت گذاشتن  دستگیره پنجره خراب من که خودم ملحفه خوبه برده بودم و حوله .نه حوله نه تلفن نه اینترنت  بسیارکثیف .غذای بی کیفیت بوی سوختگی  وصدای نخراشیده در رستوران خلاصه که واقعا به حال خودم ومردمی که گول اینهارو خوردن سوخت خدا ازشون نگذره