2777
2789
عنوان

تقویت ابرو👧👧👧👧

441 بازدید | 22 پست

برا پرمو شدنش چه راهکاری دارین؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن مورچه

روغن مورچه😫چطوریه؟بوش بده؟

از کجا میشه خرید؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
روغن مورچه

اونکه مو در نمیاد بزنی چرا اشتب راهنمایی میکنی

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
روغن مورچه😫چطوریه؟بوش بده؟ از کجا میشه خرید؟

نزنی به ابرو هات ها واااا در عجبم

من الان چند دفعست بعده اصلاح روغن مورچه میزنم

اصلا دیگه لپام و اینا مو در نمیاد یه جور لیزره اصلش البته

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
اونکه مو در نمیاد بزنی چرا اشتب راهنمایی میکنی

عزیزم من خودم امتحان کردم پرپشت میکنه دقیقا گوگل کنید متوجه میشید. 

💐من💐دختر💐بارونم  💐 من💐همان💐هوای 💐بارونی  💐 ام💐من💐همان💐بوی💐نم💐بارونم💐
نزنی به ابرو هات ها واااا در عجبم من الان چند دفعست بعده اصلاح روغن مورچه میزنم اصلا دیگه لپام و ا ...

نهههه🤤🤤🤤من میخوام مو در بیاد پر پشت بشه

سلام من روغن گرچک برا مژه و ابروهام استفاده میکنم واقعا عالیه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
نزنی به ابرو هات ها واااا در عجبم من الان چند دفعست بعده اصلاح روغن مورچه میزنم اصلا دیگه لپام و ا ...

روغن رازیانه رو نشنیدی

اونم میگن بعداصلاح مو در نمیاره

روغن اصل مورچه از کجا گیر بیارم شماازکجا گرفتی