2777
2789
عنوان

تقویت ابرو👧👧👧👧

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 22 پست
واقعا میشه بگی چطوری استفاده میکنی ازش؟

شبا موقع خواب با برس ابرو میزنم رو ابروهام تا صبح میمونه میشورم

عالیه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شبا موقع خواب با برس ابرو میزنم رو ابروهام تا صبح میمونه میشورم عالیه

چند وقته جواب دادش عزیزم؟ با دست بمالم به ابروهام که مشکلی نیست گلم؟

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
روغن رازیانه رو نشنیدی اونم میگن بعداصلاح مو در نمیاره روغن اصل مورچه از کجا گیر بیارم شماازکجا گر ...

من مارک روجا گرفتم خوب بود از عطاری

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
چند وقته جواب دادش عزیزم؟ با دست بمالم به ابروهام که مشکلی نیست گلم؟

من هر شب نمیزنم 

هفته ای چند بار میزنم

واقعا مژه هام پر شده و دیگه نمیریزه همچنین ابروهام

نه خانومی اشکالی نداره با انگشتت چرب کن ابروهاتو که به ریشه هم بخوره روغن

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
من هر شب نمیزنم  هفته ای چند بار میزنم واقعا مژه هام پر شده و دیگه نمیریزه همچنین ابروهام نه ...

بعدشم عزیزم از کجا باید بخرم روغن کرچک رو

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
بعدشم عزیزم از کجا باید بخرم روغن کرچک رو

روغن کشی ها دارن

یکی از بهترین برندهای ایرانی در زمینه تقویت مو، ابرو و مژه محصولات مراقبتی سریتا است که به دلیل بازخوردهای خوب و نظرات مثبت زیاد خود تاکنون علاقمندان و دوستداران بسیاری پیدا کرده است. از آنجایی که ممکن است هر محصولی در کنار ویژگی و مزایای خوب خود عوارضی را نیز به دنبال داشته باشد در ادامه شما با عوارض تقویت ابرو سریتا آشنا خواهید شد.

باگذشت زمان و پیشرفت علم و تکنولوژی، امکان استفاده از خدمات آنلاین و خریدهای اینترنتی بسیار راحت تر و آسان شده است. با وجود این تغییر تحول بزرگ شما می توانید تنها با یک جستجوی کوتاه در الانزا در سریع ترین زمان ممکن محصولات مورد نیاز خود را خریداری کرده و تحویل گرفته. اولین قدم برای خرید اینترنتی تقویت کننده مژه  و ابرو ورود به فروشگاه معتبر آنلاین الانزا و سپس در صفحه اصلی و بالا سمت چپ در قسمت باکس سرچ، کلمه ی مورد نظر خود را تایپ کرده و گزینه های انتخابی برای خرید محصول مورد نظرتان را بررسی و سپس براحتی خرید خود ر ا انجام دهید.