2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 57 پست

پس چرا شوهر من بدش میاد؟؟کلا تو گروه دوستاش هم ک بفرستن دانلودنکرده پاک میکنه.میگه اینا مزخرفن ک میفرستن.میکه یه مشت بیکار میشینن فیلم میبینن ک چی بشه...

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
اخييي ضد حال بديه از خودت عكس بگير بعد براش بفرست فردا  و اينه اين داستانا  ميزاشتي و ...

همون شب دیدش 😋😋😋ناراحتیم ازهمینه دائم میبینه باوجوداینکه من خیانت ازش دیدم تمام سعیمومیکنم که زندگیم روال عادی داشته باشه خیلی به خودمم فشارمیارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خداانواع لباس زیردارم 

انواعش ک تو خونه همه ماها هست از دید سک سی نگاه کن

ببین چقدر سک سیهست!!

لباس خوابت چجوری هست؟؟

آیا میپوشی واسش؟؟

چقدر عشوه گرامی جلوش ظاهر میشی

اینارو بسنج عزیزم

نه اینکه ی لباس زیر بپوشی بگی حله نه 

دقیقا معذرت میخوام ببخشید این کلمه رو بکار میبرم اما مثل یه پو. رن استار باید واسش باشی

بی خجالت و رودروایسی بزار لذت معاشقه رو تمام و کمال ببره 

وقتی اینا حل شد دیگه لزومی برای دیدن اون چیزا نمیبینه

ببخشیدا استارتر چطور روتون میشه همچین مسائل شخصی رو اینجا بگید آبرو شوهر بیچارتو بردی لااقل میگفتی چ ...

اینجاکی منومیشناسه بعدشم اینجانگم کجابرم الان تواسم منوشوهرمومیدونی که ابرومون بره ؟شمابرویه کم اداب تبادل نظررویادبگیربعدعضوسایت زنانه بشو

پس چرا شوهر من بدش میاد؟؟کلا تو گروه دوستاش هم ک بفرستن دانلودنکرده پاک میکنه.میگه اینا مزخرفن ک میف ...

اابته شایدم این بدترشو میخواد.بعید نیست از مردا

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
همون شب دیدش 😋😋😋ناراحتیم ازهمینه دائم میبینه باوجوداینکه من خیانت ازش دیدم تمام سعیمومیکنم که زند ...

عزيزم چه خوبه باز زندگيتو حفظ ميكني با وجود  خيانت روحيه داري  

hair coloris ~ hair keratin 
انواعش ک تو خونه همه ماها هست از دید سک سی نگاه کن ببین چقدر سک سیهست!! لباس خوابت چجوری هست؟ ...

من در مرحله ي نامزدي ام ولي طرف علنا ميگه من همه چيز ميخوام دقيقا همونايي كه شما گفتي 

ولي من بلد نيستم 😰😰😰😰 

كلا خجالت ميكشم فك نكنم بتونم 

آخه مگه ما اونماره ايم 

به نظرم مردا ديگه خيلي پرو شدن 

دوستان تيكر بارداري نيست 😎😎😎 خدايا شكرت 🌸🌸🌸درضمن بدونيد دنيا ارزش هيچ چيز رو جز شاد زندگي كردن نداره 😀😀😀 پس فراموش كن 🙃🙃🙃 لبخند بزن 😆😆😆 برقص💃🏻💃🏻💃🏻 و درپي آزار كسي مباش 🗣🗣🗣 دوستون دارم بي منت♥️♥️♥️
اینجاکی منومیشناسه بعدشم اینجانگم کجابرم الان تواسم منوشوهرمومیدونی که ابرومون بره ؟شمابرویه کم اداب ...

یعنی من چون نظرمو دادم ادب ندارم ولی تو با این همه بی ادبی ک نسبت ب همسرت داشتی با ادبی چی بگم ولله من الان فهمیدم چرا همسرت توجهی بهت نداره و بت خیانت میکنه چون ک تعادل اعصاب و روان نداری مدام بش میپری لابد وگرنه با ی نظر ساده من ک اولش عذر خواهی کردم اینجور بهم نمیریختی

ب هر حال  من که از خوندن مطلبش خودم خجالت کشیدم برا گفتن این حرفام واقعا خجالت میکشم

به هر حال اینجام جاییه که بدون ترس وخجالت ادم مشکلشو با بقیه درمیون بذاره

بلاخره چندتا فکر بهتر از ی فکر کار میکنه

ب هر حال  من که از خوندن مطلبش خودم خجالت کشیدم برا گفتن این حرفام واقعا خجالت میکشم

خجالت میکشی بروبیرون منم بایدمثل توکاربری دوم بزنم تا اینجورچیزارو بپرسم توجمع زنانه

چیکارکنم پس ؟

بهترين كاره عزيزم فقط سعي كن تنوع بدي هميشه هم لباس س ك و يا بادي  ها جذاب نيست سعي كن لباس اسپرت س ك پيدا كني يا نازك باشه يا شلوارك   هميشه خيلي س ك جذاب نيست 

hair coloris ~ hair keratin 
من در مرحله ي نامزدي ام ولي طرف علنا ميگه من همه چيز ميخوام دقيقا همونايي كه شما گفتي  ولي من ...

عزیزم تجربه یه رابطه خیلی خوب رو همه دوست دان ‌انجام بدن مگه قراره آدم معذرت میخوام اون کاره باشه !!

این اصلا غیر طبیعی نیست ک ی مرد ی رابطه عالی رو بخواد

من فکرکردم شما ازدواج کردید

الان رو بزارید اگر دوست دارن  ببینن اما برای ازدواجتون تمام و کمال رابطه عالی داشته باشید