2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 57 پست
یعنی من چون نظرمو دادم ادب ندارم ولی تو با این همه بی ادبی ک نسبت ب همسرت داشتی با ادبی چی بگم ولله ...

الان من تعادل ندارم توسایت خانوماسوال کردم ولی توادب داری بااین مدل حرف زدنت باشه باادب بروبخواب شب بخیر توبروهمسرداریتوادامه بده که خیانت نبینی 

خجالت میکشی بروبیرون منم بایدمثل توکاربری دوم بزنم تا اینجورچیزارو بپرسم توجمع زنانه

جمع زنانه کجا بود اگه دقت کرده باشی موقع ثبت نام ازتون میپرسن جنسیتو یعنی ورود آقایون آزاده و کمم نیستن تو سایت و البته دخترای کم سن و سال حالا من حرفی ندارم صلاح ملک خویش خسروان دانند هر چی صلاحه بگید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به هر حال اینجام جاییه که بدون ترس وخجالت ادم مشکلشو با بقیه درمیون بذاره بلاخره چندتا فکر بهتر از ...

گلم اخه ما كه نميتونيم راجع به اين موضوع ها با خانواده يا دوستان صحبت كنيم 

مجبوريم اينجا ناشناس از هم جنساي خودمون كمك بگيريم عزيزم 

شما هم وقتي از موضوعي خوشت نمياد نخون اعصاب خودتو بهم نريز 

مثلا من خودم اصلا وارد تاپيك خيانت نميشم چون قاطي ميكنم

دوستان تيكر بارداري نيست 😎😎😎 خدايا شكرت 🌸🌸🌸درضمن بدونيد دنيا ارزش هيچ چيز رو جز شاد زندگي كردن نداره 😀😀😀 پس فراموش كن 🙃🙃🙃 لبخند بزن 😆😆😆 برقص💃🏻💃🏻💃🏻 و درپي آزار كسي مباش 🗣🗣🗣 دوستون دارم بي منت♥️♥️♥️
بهترين كاره عزيزم فقط سعي كن تنوع بدي هميشه هم لباس س ك و يا بادي  ها جذاب نيست سعي ك ...

اینارم انجام دادم به خدایه زن 38ساله دیگه باید همه ایناروبدونه ومیدونم تعجب من ازسیری ناپذیربودنشه که تاپیک زدم  

عزیزم تجربه یه رابطه خیلی خوب رو همه دوست دان ‌انجام بدن مگه قراره آدم معذرت میخوام اون کاره باشه !! ...

ايشون ميگن اينطوري ميخوام برا بعد ازدواج 

يعني منظورشون اين كه ياد بگيرم فك كنم 

ولي نميشه كه ، كلا انتظارتشون خيلي بالاس ، منم گرمم ولي خب بدون تجربه هم و به خاطر همين همش استرس دارم و اين حس خيلي بدي رو بهم القا ميكنه 

در كل ميخوام بگم آقايون ديگه خيلي خواسته هاشون زياد شده

دوستان تيكر بارداري نيست 😎😎😎 خدايا شكرت 🌸🌸🌸درضمن بدونيد دنيا ارزش هيچ چيز رو جز شاد زندگي كردن نداره 😀😀😀 پس فراموش كن 🙃🙃🙃 لبخند بزن 😆😆😆 برقص💃🏻💃🏻💃🏻 و درپي آزار كسي مباش 🗣🗣🗣 دوستون دارم بي منت♥️♥️♥️
جمع زنانه کجا بود اگه دقت کرده باشی موقع ثبت نام ازتون میپرسن جنسیتو یعنی ورود آقایون آزاده و کمم نی ...

توجامعه مجازیش هم بخوای سوال کنی یکی پیداشه بیادخجالت بکشه  نوبره به خدا

ايشون ميگن اينطوري ميخوام برا بعد ازدواج  يعني منظورشون اين كه ياد بگيرم فك كنم  ولي نمي ...

خواسته هاشون زیاد شده چون وسایل ارتباطی از جمله ماهواره گوشی اینترت همه چی در اختیار همه به راحتی قرار گرفته 😑

خواسته هاشون زیاد شده چون وسایل ارتباطی از جمله ماهواره گوشی اینترت همه چی در اختیار همه به راحتی قر ...

ما که سالهاس تجربه زندگی مشترک داریم بازسروگوش

طرفمون میجنبه وای به حال دخترای جوونوناشی

خواسته هاشون زیاد شده چون وسایل ارتباطی از جمله ماهواره گوشی اینترت همه چی در اختیار همه به راحتی قر ...

👌🏼🌸

فک کنم استلاه ریپلای کردین ااا🙂

شايد 😅 يادم نيست 

ديشب خيلي خوابم ميومد😂😂🙈🙈

شما به بزرگي خودت ببخش🙏🏼🙏🏼😍😍🌸🌸