2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 57 پست

خب عزیزم کارت ک اسون شد بنظرم !!

دیگه متوجه شدی جذابیت واسه شوهرت چ مفهومی داره و چه کمبودی داره تو زندگیش از طرف شما!!

سعی کن تمامی این سرچ ها رو واسش عملی کنی

ایشون حتی لباس زیر زیبا شده واسشون کمبود!!

ب دید مثبت نگاه این قضیه کن🌹

عاديه ، مردا كلا به جز س ك س به هيچي فكر نميكنن 

به خاطر همين چيزايي كه مربوط به بدن و زيبايي و س ك س باشه دوست دارن همشون 

البته به جز اونا كه طبع بسيار سردي دارم مثل ناپلئون بناپارت كه بجاي سرگرمي با زنا داشت دنيارو تصرف ميكرد

دوستان تيكر بارداري نيست 😎😎😎 خدايا شكرت 🌸🌸🌸درضمن بدونيد دنيا ارزش هيچ چيز رو جز شاد زندگي كردن نداره 😀😀😀 پس فراموش كن 🙃🙃🙃 لبخند بزن 😆😆😆 برقص💃🏻💃🏻💃🏻 و درپي آزار كسي مباش 🗣🗣🗣 دوستون دارم بي منت♥️♥️♥️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هفته پیش لباس زیرخوشگل خریدم ست  60تومن  امروزم ارایشگاا بودم موهامورنگ کردم رنگشم عااااا ...

نه خب بايد برنامه كاريشو از قبل ميپرسيدي گلم

دوستان تيكر بارداري نيست 😎😎😎 خدايا شكرت 🌸🌸🌸درضمن بدونيد دنيا ارزش هيچ چيز رو جز شاد زندگي كردن نداره 😀😀😀 پس فراموش كن 🙃🙃🙃 لبخند بزن 😆😆😆 برقص💃🏻💃🏻💃🏻 و درپي آزار كسي مباش 🗣🗣🗣 دوستون دارم بي منت♥️♥️♥️
هفته پیش لباس زیرخوشگل خریدم ست  60تومن  امروزم ارایشگاا بودم موهامورنگ کردم رنگشم عااااا ...

اخييي ضد حال بديه از خودت عكس بگير بعد براش بفرست فردا  و اينه اينك داستانا  ميزاشتي واسه ٥ شنبه 

hair coloris ~ hair keratin