آروشا79 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 3941 عنوان زایمان 190 بازدید | 29 پست سلام خانما اگه میشه یه صلوات بفرستید آقا پسرم امشب صحیح و سالم دنیا بیاد .فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است. 1397/12/21 | 00:52 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آروشا79 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 3941 انشاالله سز یا طبیعی؟ طبیعی.ولی درد هام شروع نمیشه .فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
آروشا79 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 3941 خخخخ پ چی میگی ک امشب بیاد؟رو چه حسابی؟ درد دارم ولی منظم نمیشه.دهانه رحمم سه سانت باز شده .فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
نسا۷۹ عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7699 طبیعی.ولی درد هام شروع نمیشه توپ بزن پیادروی کن بشین پاشو برو پله برو دردات شروع شه 😒
آروشا79 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 3941 من ۲سانت همدردیم آخرین پریود کی بوده؟ ۱۵ خرداد .فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
آروشا79 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 3941 توپ بزن پیادروی کن بشین پاشو برو پله برو دردات شروع شه همه کار کردم.امروز روغن کرچک هم خوردم ولی هیچی نشد .فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
دیانااا عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1647 وای خوش به حالتون من دیگه جون ندارم.انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد پیشا پیش قدم نو رسیده مبارک. راستی تو سونو نگفت بهتون چند کیلو وزنشه؟
نسا۷۹ عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7699 همه کار کردم.امروز روغن کرچک هم خوردم ولی هیچی نشد توپ زدی ؟من ۸ساعت تمام توپ زدم تا شبش زایمان کردم در صورتی که ۱سانتم باز نشده بودم قیلش رسیدم بیمارستان ۱ساعت بعد دنیا اومد شیاف گل مغربی هم میزاشتم 😒
گلیخی۳ عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 617 عزیزم منم همینجور بودم یدفه اومدم رو ۶ بستری شدم کیسه اب رو زد و بعداز ۲ساعت اومد..باید کیسه ابتو بزنه نی نی یار کاربریم کو😭😭
آروشا79 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 3941 عزیزم منم همینجور بودم یدفه اومدم رو ۶ بستری شدم کیسه اب رو زد و بعداز ۲ساعت اومد..باید ... نمیزنن که .فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
آروشا79 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 3941 توپ زدی ؟ من ۸ساعت تمام توپ زدم تا شبش زایمان کردم در صورتی که ۱سانتم باز نشده بودم قیلش رسیدم بیما ... توپ زدن چیه؟؟منظورت همون توپ ژیمناستیکه؟؟ .فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.