2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 52 پست
خو خداروشکر هنو از خیلیا جلویی ...اره عمومیو جدی بگیر حتما تو تجربی زبانم مهمه ..راحت میتونی ازش رتب ...

زبانمم بد نی ،اما ترجمه بهتر بلدم قواعدشو اصلا یادم نیس حس میکنم سخته تا بخونم یادشون بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من منطقه دو ام فقط میدونم زیر 10 هزار عالیه 

پرستاری و مامایی اره میارن تا هفت هزار اینا اما هوش بری و ... بلد نیستم با چه رتبه ای قبول میشن،میخوام چیزی باشه ک بازار کار داشته باشه

قبلا لیسانسم اقتصاد علامه بود ک کارش نیس والا پارتی میخواد

زبانمم بد نی ،اما ترجمه بهتر بلدم قواعدشو اصلا یادم نیس حس میکنم سخته تا بخونم یادشون بگیرم

اتفافا گرامرش خیلی راحت تر از ترجمشع 😁خیالت راحت...کتاب زیپ زبانو برو کتاب فروشی ی نگا کن خیلی خلاصه و مفید و نکته مهم توشع من عاشقشم ب کاملیه شهاب اناری نیس ولی خیلی خلاصه و زودتر میفهمی

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
اگه بگم تاریخ دقیق کنکور تجربی کیه،بهم نمیخندید؟

نه چون منم بین ۱۳ و ۱۴ شک دارم😁

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
متاسفانه شهر کوچیک کتاب فروشی درست درمونی نداره اما میگم واسم بیارنش ممنونم دوست گلم 

منم تو شهر کوچیکم عزیزم اره میفهمم 

متاسفانه شهر کوچیک کتاب فروشی درست درمونی نداره اما میگم واسم بیارنش ممنونم دوست گلم 

قربونت گلم موفق باشی😍😘