bluegirlim مدیر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 1320 عنوان کنکوریا | مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 52 پست چیکار میکنین با درسا؟به کجا رسوندین؟خوب پیش میرع؟😣😥خسته نباشین😍😘 تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙 1397/12/20 | 20:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missgol عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 3145 😂💙..من که فعلا وسطام😑هنو به اخر نرسیده اوایلو جس میکنم یادم نیس...من دینیو ی بار خوندم الان میخون ... 😂😂😂اولش اینطوریه انقد تکرار کنی ملکه ذهنت میشه یه زمان من اینطوری بودم تا اخر اسفند تمومه ایام عید دوره کردن و تست
missgol عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 3145 😂😂😂اولش اینطوریه انقد تکرار کنی ملکه ذهنت میشه یه زمان من اینطوری بودم تا اخر اسفند تمومه ایام عی ... اخ یادم رف بگم تجربی ام
missgol عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 3145 اره خودمم خیلی استرس دارم نمی دونم چکارشون کنم فقط تست کنکور همین
bluegirlim مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 1320 اره خودمم خیلی استرس دارم نمی دونم چکارشون کنم دینیو ۴۸ روزه اگ روزب یه درس بخونی تمومه حتما بخون یکم تست بزن فرداش درس بعدو ک میخونی درس قبلم تستای باقیموندشو بزن...عربیم زود تموم میشه موضوع ب موع بخون تست بزن روزب ی موضوع بسه...زبان عمومیم ک خیلیی زود تمومه...ولی ادبیات یکم طولانیه سعی کن روزی دوتا درسو بخونی...نگران نباش اگ جدی بگیریشون تموم میکنی تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
bluegirlim مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 1320 من تجربی ام خعلی کم خوندم فقط زیست اونم یادم نیس خخخخخ 😁وضع خیلیا اینه ولی شروع کن...از عمومیا شروع کن پست بالاییمو بخون گفتم چجوری... تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
bluegirlim مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 1320 😂😂😂اولش اینطوریه انقد تکرار کنی ملکه ذهنت میشه یه زمان من اینطوری بودم تا اخر اسفند تمومه ایام عی ... 😓😫اوه کاش منم زودتر بره تو مخم.. تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
bluegirlim مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 1320 اخ یادم رف بگم تجربی ام پیراپزشکی ببینیمت😃😍 تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
missgol عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 3145 😓😫اوه کاش منم زودتر بره تو مخم.. هر روز برگرد از اول بخون میمونه یادت سخته ها ولی انقد تکرار میشه ک ناخوداگاه تو ذهنت میمونه مشکلت کدوم درسه
دخترمردادی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 540 😁وضع خیلیا اینه ولی شروع کن...از عمومیا شروع کن پست بالاییمو بخون گفتم چجوری... اره اراده ندارم البته ادم ک متاهل و بچه دار باشه کلا سخته،اونم مث من با یه وقفه نه ساله
bluegirlim مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 1320 بلند بگو ایشالا 😍😍😍😍 ان شاااااااااا الله😁💣😍 تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
bluegirlim مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 1320 اره اراده ندارم البته ادم ک متاهل و بچه دار باشه کلا سخته،اونم مث من با یه وقفه نه ساله اره حق داری ولی من اینقد ادم دیدم تونستن عزیزم میتونی تو تخصصیا اگ سختته عمومیا خوندنش راحت تره اونارو بخون تفریح تفریحی تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
دخترمردادی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 540 اره حق داری ولی من اینقد ادم دیدم تونستن عزیزم میتونی تو تخصصیا اگ سختته عمومیا خوندنش راحت تره اونا ... ریاضیم خوبه زیستم ب دور تموم کردم اما خیلی جاهاش یادم نیس ،میخوام دیتی و ادبیات و شیمی هم بخونم بقیه رو نخونم ک وخ بشه
دخترمردادی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 540 بلند بگو ایشالا 😍😍😍😍 عزیزم پیراپزشکی هوش بری و مامایی و پرستاری و رشته عای دیگش چه رتبه ای میخواد تقریبا؟منطقه سه البته
bluegirlim مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 1320 ریاضیم خوبه زیستم ب دور تموم کردم اما خیلی جاهاش یادم نیس ،میخوام دیتی و ادبیات و شیمی هم بخونم بقیه ... خو خداروشکر هنو از خیلیا جلویی ...اره عمومیو جدی بگیر حتما تو تجربی زبانم مهمه ..راحت میتونی ازش رتبه بگیری راحته بخونش تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙