2777
2789
عنوان

کنکوریا

281 بازدید | 52 پست

چیکار میکنین با درسا؟به کجا رسوندین؟خوب پیش میرع؟😣😥خسته نباشین😍😘

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که هیچی نخوندم

جوابی بسی آشنا...شروع نمیکنی؟😁

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
وای نگو نگو نگو 

😣میفهمم میفهمم😥من دینی و عربیو موندم دیگ چجوری بخونم یادم نره

بزرگیت😂😂😂شما کجا رسوندی

😂💙..من که فعلا وسطام😑هنو به اخر نرسیده اوایلو جس میکنم یادم نیس...من دینیو ی بار خوندم الان میخونم انگار تازه دارم باهاش اشنا میشم 😂انگا اولبن باره همو میبینیم...شما کجا رسیدی؟رشتت چیه😁

بقیشو تموم کردی؟ تجربی هستی؟

نههه تموم کجا بود فقط زبان عمومی😂خسته نباشم...ن عزیزم ریاضیم و زبان...تو چی؟

تجربیم اختصاصیم تا 15 فروردین تمومه 

عمومی شروع نکردم هنوز از 15 فروردین 3 ماه وقت دارم اختصاصی مرور کنم و عمومی بهونم 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
تجربیم اختصاصیم تا 15 فروردین تمومه  عمومی شروع نکردم هنوز از 15 فروردین 3 ماه وقت دارم اختصاص ...

افرین عالیه که...ولی عمومیو جدییی بگیر حتما...ان شا الله جاهای خوب ببینیمت😍

افرین عالیه که...ولی عمومیو جدییی بگیر حتما...ان شا الله جاهای خوب ببینیمت😍

اره خودمم خیلی استرس دارم نمی دونم چکارشون کنم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇