m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 عنوان تغذیه 37 بازدید | 4 پست میشه خانم ها از تجربیات تغذیه در بارداری بگن دوست دارم بدونم چه چیزهایی خوبه چه چیزا هایی بد ممنون با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝 1397/12/20 | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسین۷۲ عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 5117 پفک.. چپیس .. نوشابه ....لواشک ...دلستر ..دوغ ...تخمه شور ...میوه خشک ..گزینه ۱ بخور گزینه ۲ نخور
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 پفک.. چپیس .. نوشابه ....لواشک ...دلستر ..دوغ ...تخمه شور ...میوه خشک .. گزینه ۱ بخور ... نه اینا میدونم کلا چیز خاص مثلا غذاها چی بخوریم بهتره با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
حسین۷۲ عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 5117 نه اینا میدونم کلا چیز خاص مثلا غذاها چی بخوریم بهتره ماهی خوبه به نظرم
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 پفک.. چپیس .. نوشابه ....لواشک ...دلستر ..دوغ ...تخمه شور ...میوه خشک .. گزینه ۱ بخور ... مثلا من آلان نباید گرمی بخورم مزاج سرده خیلی اذیتم معدن درد میکنه چیز آبکی نمیتونم بخورم همش برنج برنج خسته شدم همش کسلم با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝