2777
2789
عنوان

تغذیه

37 بازدید | 4 پست

میشه خانم ها از تجربیات تغذیه در بارداری بگن دوست دارم بدونم چه چیزهایی خوبه چه چیزا هایی بد ممنون 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
پفک.. چپیس .. نوشابه ....لواشک ...دلستر ..دوغ ...تخمه شور ...میوه خشک .‌. گزینه ۱ بخور     ...

نه اینا میدونم کلا چیز خاص مثلا غذاها چی بخوریم بهتره 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پفک.. چپیس .. نوشابه ....لواشک ...دلستر ..دوغ ...تخمه شور ...میوه خشک .‌. گزینه ۱ بخور     ...

مثلا من آلان نباید گرمی بخورم مزاج سرده خیلی اذیتم معدن درد میکنه چیز آبکی نمیتونم بخورم همش برنج برنج 

خسته شدم همش کسلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز