2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 52 پست
۴تا بدم بیرون زشت نیست

نه به خدا زشت نیست ببخشید این رو میگم زشت اینه بلایی زبانم لال سر خودت یا بچه ات بیاد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی جون همه میدونن که زن حامله نباید کار سنگین کنه کسی انتظار نداره که بعدشم می میاد پتوهاتو ببینه ا ...

اخه هنوز به کسی نگفتم حاملم نمیدونن ناخواسته بود بچم ۲۲ماهشه خجالت میکشم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
به پهلو بخواب و بین زانوهات یه بالشتک کوچیک بذار.سعی کن پشت کمرتو گرد کنی و تا جایی که در نداری پاها ...

اینجوری خوب میشه تاثیر داره😔😔

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
به شوهرت بگو کمرتو با روغن ماساژ بده استراحتم بکن انشالله خوب میشم گلم

ممنونم

اره بابا 

خب پس دردت چیه عزیزم

من حامله بودم میترسیدم کار کنم شوهرمم گفت من بلد نیستم خونه تکونی کنم یکیو اورد یهرروزه کل درو دیوارو خونه زندگیو دسته گل کردو رفت تموم!!!

مگه چقد میگیرن ۱۵۰/۲۰۰میگیرن یه روز میان خونتو برق میندازن میرن ازجونت واجب تر نیست که

امیری حسین و نعم الامیر
خب پس دردت چیه عزیزم من حامله بودم میترسیدم کار کنم شوهرمم گفت من بلد نیستم خونه تکونی کنم یکیو اور ...

اره حق باتوع باید همین کارو بکنم 

اخه هنوز به کسی نگفتم حاملم نمیدونن ناخواسته بود بچم ۲۲ماهشه خجالت میکشم

خجالت چی عزیزم مگه خلاف شرع کردی خدا بهت هدیه داده،منم بچه اولم همسن بچت بود خدا یهویی بهم یدونه دیگه داد،درضمن نگو ناخواسته اصلا کلمه قشنگی نیست بگو خداخواسته بود یا هدیه بود😌😇

امیری حسین و نعم الامیر
اینجوری خوب میشه تاثیر داره😔😔

صددرصد.اتفاقی نیفتاده.فقط کمر بیش از حد معمول بهش فشار اومده و عضلاتش خسته شده.توی گوگل سرچ کن نرمشهای ویلیامز و بعد توی طول روز چندتا حرکاتشو توی چند نوبت انجام بده

صددرصد.اتفاقی نیفتاده.فقط کمر بیش از حد معمول بهش فشار اومده و عضلاتش خسته شده.توی گوگل سرچ کن نرمشه ...

ممنونم