2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 52 پست
اره پشیمونم بیشعور کمکم نمیکنه زندگیمو گند برداشته😭

تو الان بارداری کسی نمیاد خونت بزار گند برداره.بچت سقط بشه خدایی نکرده بهتره یا خونتو گند برداره.زیر سه ماه احتمال سقط خیلی بالاس.منم سر بچه اولم شب عید رو پا وایستادم آشپزخونمو تمیز کردم هفته بعد که رفتم دکتر گفت بخواب و من ۵ ماه تموم استراحتی شدم و رفتم خونه مامانم و خونم خاک خورد و گند همه جاشو برداشت و هیچ لذتی از بارداریم نبردم همش استرس زایمان زودرس داشتم.از من به تو نصیحت دست به هیچی نزن فقط در حد گرد گیری شیشه میزا و غذا درست کردن.دم زایمانت کارگر بگبر اگا شوهرت نکرد

عزیزم

منم چند روز پیش دست تنها بالکن رو تمیز کردم و شستم

پهلوهام و کمرم بدجور درد گرفته بود

گریه میکردم و به شکرخوردن افتاده بودم‌خیلی ترسیدم

ولی استراحت کردم.شکرخدا خوب شدم

حوله ام گرم نکنی و برات خوب نیس..خون رسانی میشه 

مثل زمانی میشه ک میخوای پریود بشی.ضرر داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم چند روز پیش دست تنها بالکن رو تمیز کردم و شستم پهلوهام و کمرم بدجور درد گرفته بود گریه ...

باشه ممنونم مرسی❤❤

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
یاشما کارنکردین یا هم کمرتون تاحالا درد نگرفته من روزی میشه تاشب کمرم دردمیکنه فرداش توپ توپم ...نار ...

من حاملم دکترمم گفته کارهای سنگین نکن وگرنه کار کردم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
2790
2778
2791
2779
2792