2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 52 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره از دس شوهرم عصبی شدم قرار بود کمک کنه نکرد لجبازی کردم 😭😭😭بئشتر به خودم فشار اوردم

واااااااااااا پناه برخدا مگه زن حامله پتو میشوره😰😰😰😰😰😰😰😰😰نمیگی خدایی نکرده بچت کنده بشه سنگینی برداری؟

برو چند روزی از رختخواب اصلا نیا بیرون 

امیری حسین و نعم الامیر
اره از دس شوهرم عصبی شدم قرار بود کمک کنه نکرد لجبازی کردم 😭😭😭بئشتر به خودم فشار اوردم

شوهرت نکرد بده بیرون بشورن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

واااااااااااا پناه برخدا مگه زن حامله پتو میشوره😰😰😰😰😰😰😰😰😰نمیگی خدایی نکرده بچت کنده بشه سنگ ...

اره پشیمونم بیشعور کمکم نمیکنه زندگیمو گند برداشته😭

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
شوهرت نکرد بده بیرون بشورن

۴تا بدم بیرون زشت نیست

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
اصلا کار نکن دختر جون مجیوری مگه!!!!!

اخه زندگیمو گند برداشته ۱۰ روز دیگه ام عیده مهمون بیاد ابروم میره

آخه دختر خوب آدم حامله که سبک سنگین نمیکنه

اونم پتوی خیس

حالا برو دراز بکش آن شالله که بهتر می شه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

آخه دختر خوب آدم حامله که سبک سنگین نمیکنه اونم پتوی خیس حالا برو دراز بکش آن شالله که بهتر می شه

اره بچگی کردم خوب بشم دیگه از این کارا نمیکنم

اره پشیمونم بیشعور کمکم نمیکنه زندگیمو گند برداشته😭

همه رو جمع میکردی میبری خشک شویی پدر ش رو درمیاوردی

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
اخه زندگیمو گند برداشته ۱۰ روز دیگه ام عیده مهمون بیاد ابروم میره

اسی جون همه میدونن که زن حامله نباید کار سنگین کنه کسی انتظار نداره که بعدشم کی میاد پتوهاتو ببینه اخه،

ول کن بابا فوقش بیان ببینن مهم خودتی و بچت چراانقد رو حرف مردم حساسی اخه

امیری حسین و نعم الامیر
همه رو جمع میکردی میبری خشک شویی پدر ش رو درمیاوردی

گفت کمک میکنه بعد زد زیرش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز