2777
2789
عنوان

نقره جات

92 بازدید | 10 پست

بچها نقره بنظرتون ارزش داره آدم بخره بعدش بخای بفروشی میخرن ازت یا نه 

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

وققتون بخیر 

فاطمه ساداتیان هستم مشاورتغذیه ومدرستربیت بدنی ومربی فیتنس با توجه به وقت باقی مونده تاعید وهزینه های سرسام اور فیتنس حرفه دراکادمی ها قصد دارم باشیوه های سالم خوری بدون محدودیت وگرسنگی وورزش های هوازی ساده درمنزل دوستانی که وقت وهزینه باشکاه روندارن راهنمایی کنم درضمن مخالفت صددرصد با دموش و قرص و کالری شماری وقیه روش ها دارم اثیات وزن ندارن ومشکلات کوارشی که بعد ها ظاهرمیشه دوستانی که میخوان باروش وپیگیری روزانه خودم کاهش وزن وسایز داشته باشن حتی توهمین ده روز فرصت به ایدی تلگرامم مراجعه کنند وگفته شه از نی نی سایت فقط دوستان خانم m-nnnn90@

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بی ارزش میشه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

سوال منم هست

من یه تک پوش خوشگل و یه انگشتر انتخاب کردم..

شوهرم نزاشت بخرم

گفت بعدا طلاشو میخرم برات

حالا بعدا کی فرا میرسه خدا می دونه

ولی من به همون نقره هم قانع بودم.........

لایک نکنین. سپاس.....
وققتون بخیر  فاطمه ساداتیان هستم مشاورتغذیه ومدرستربیت بدنی ومربی فیتنس با توجه به وقت باقی مو ...

من میخام افزایش وزن تعادل داشته باشم. هرچی میخورم فقط اخرش میشه شکم.. استعداد چاقی ندارم. چاق نمیخام بشم فقط دوستدارم توپر بشم

وققتون بخیر  فاطمه ساداتیان هستم مشاورتغذیه ومدرستربیت بدنی ومربی فیتنس با توجه به وقت باقی مو ...

چقد هزینه ی آموزشتونه؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇