misshana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 440 عنوان Iui 220 بازدید | 24 پست سلام خانماکسی هست در بیمارستان آرش iui کرده یا میخواد انجام بدهبیمارستانش خوبه؟به من گفته روز دوم پریودی بیام برای سونو واژینال ،ولی الان که روزه اوله درد دارم فردا هم همینطور ،تو خونریزی برای چی سونو میکنن درد نداره؟😭😭کسی اطلاعی نداره 1397/12/20 | 06:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatma_gol عضویت: 1393/10/27 تعداد پست: 3397 نه درد ندارهضخامت رحم رو چک میکنن بعد از یک آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
misshana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 440 نه درد نداره ضخامت رحم رو چک میکنن شما انجام دادید؟آخه خونریزی دارم که 😔
fatma_gol عضویت: 1393/10/27 تعداد پست: 3397 شما انجام دادید؟ آخه خونریزی دارم که 😔 اره انجام دادممنم خونریزیم شدید بود خیلی چندشه بعد از یک آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
misshana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 440 اره انجام دادم منم خونریزیم شدید بود خیلی چندشه خوب همه جا که کثیف میشه😆پس برم شما هم برای اقدام ناباروری؟
fatma_gol عضویت: 1393/10/27 تعداد پست: 3397 خوب همه جا که کثیف میشه😆 پس برم شما هم برای اقدام ناباروری؟ اره عزیزممنم یه بار آی یو آی کردم بعدش ول کردم بعد از یک آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
misshana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 440 اره عزیزم منم یه بار آی یو آی کردم بعدش ول کردم مرسی عزیزمببخشید چرا؟جواب نمیده ،سختهمن هیچ اطلاعی ندارممن پولیپ رحم دارم ،شوهرم ضعیفه
fatma_gol عضویت: 1393/10/27 تعداد پست: 3397 منم شوهرم ضعیفهواسه من که جواب ندادگفتن ۳ بار ای یو آی اگه جواب نداد آی وی افحوصله ی استرس کشیدن نداشتم ، کلا دیگه دکتر نرفتم از اونموقع۱۰ ماه پیش ای یو ای کردم بعد از یک آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
fatma_gol عضویت: 1393/10/27 تعداد پست: 3397 واسه خیلیا جواب میده من شوهرم به شدت ضعیفه ، البته مورفولوژیش بعد از یک آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
misshana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 440 واسه خیلیا جواب میده من شوهرم به شدت ضعیفه ، البته مورفولوژیش منم مورفولوژی شوهرم پایینه😔
misshana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 440 منم شوهرم ضعیفه واسه من که جواب نداد گفتن ۳ بار ای یو آی اگه جواب نداد آی وی اف حوصله ی استرس کشی ... تو دولتی یا خصوصیمیترسم دولتی برمولی از بچهای نی نی سایت خوندم تو آرش نتیجه گرفتن
fatma_gol عضویت: 1393/10/27 تعداد پست: 3397 تو دولتی یا خصوصی میترسم دولتی برم ولی از بچهای نی نی سایت خوندم تو آرش نتیجه گرفتن من دولتی رفتم بعد از یک آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
misshana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 440 من دولتی رفتم مرسی عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی❤ان شائ الله به زودی زود بارداری راحت و خوبی داشته باشی 🤲من فردا میرم خیلی سخته تو خونریزی ولی باید برم برای پولیپ و میخوام قبل عید پرونده تکمیل بدم و ببینم چی میگن یه دکتر هم میرماینقدر تو این چند وقته دکتر رفتم 😂
fatma_gol عضویت: 1393/10/27 تعداد پست: 3397 مرسی عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی❤ ان شائ الله به زودی زود بارداری راحت و خوبی داشته باشی 🤲 من ف ... ببین منم چند جا سونو رفتم هی میگفتن پلیپ داریاخرش رفتم عمل کردم گفتن هیچی نداشتی بعد از یک آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
misshana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 440 ببین منم چند جا سونو رفتم هی میگفتن پلیپ داری اخرش رفتم عمل کردم گفتن هیچی نداشتی واقعا 😳مگه میشه یعنی تو سونو میدیدن پولیپ داری؟قبل پریودی لکه بینی داری؟بعد چه عملی کردی هیسترو ؟چقدر دکترا بی رحم شدن 😐