misshana مدیر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 440 عنوان Iui | مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 24 پست سلام خانماکسی هست در بیمارستان آرش iui کرده یا میخواد انجام بدهبیمارستانش خوبه؟به من گفته روز دوم پریودی بیام برای سونو واژینال ،ولی الان که روزه اوله درد دارم فردا هم همینطور ،تو خونریزی برای چی سونو میکنن درد نداره؟😭😭کسی اطلاعی نداره 1397/12/20 | 06:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatma_gol عضویت: 1393/10/27 تعداد پست: 3397 واقعا 😳 مگه میشه یعنی تو سونو میدیدن پولیپ داری؟ قبل پریودی لکه بینی داری؟ بعد چه عملی کردی هیست ... هم عکس رنگی هم چند جا سونو رفتم همشون میگفتن پلیپهم هیسترو کردم هم لاپارا گفتن اصلا رحمت مشکلی ندارهاصلا هم علایم پلیپ نداشتم بعد از یک آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
misshana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 440 هم عکس رنگی هم چند جا سونو رفتم همشون میگفتن پلیپ هم هیسترو کردم هم لاپارا گفتن اصلا رحمت مشکلی ندا ... چه بد عزیزمولی من فک کنم دارم من قبل از خونریزی دو یا سه روز قبل لکه بینی دارم فک کنم پولیپ دارمدکترا فقط تو فکر پولن ، و اول گزینه اشون عمله منم باید هیسترو کنم ولی میترسم و نمخوام عمل کنم
fatma_gol عضویت: 1393/10/27 تعداد پست: 3397 چه بد عزیزم ولی من فک کنم دارم من قبل از خونریزی دو یا سه روز قبل لکه بینی دارم فک کنم پولیپ دارم ... تا مطمین نشدی زیر بار عمل نرومن یکی که خیلی زجر کشیدم خیلیبه خاطر همینه از هر چی دکتره بدم اومدهاگه خدا بخواد بده همینجوری هم بهم میده بعد از یک آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
misshana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 440 تا مطمین نشدی زیر بار عمل نرو من یکی که خیلی زجر کشیدم خیلی به خاطر همینه از هر چی دکتره بدم اومده ... عزیزم ان شای الله طبیعی باردار بشیمنم نمیتونم خودم رو راضی کنم فردا میرم ببینم میگن پولیپ دارم یا نه اگه داشتم تصمیم گرفتم عسل بذارم یا برم دکتر گیاهی 😊
fatma_gol عضویت: 1393/10/27 تعداد پست: 3397 عزیزم ان شای الله طبیعی باردار بشی منم نمیتونم خودم رو راضی کنم فردا میرم ببینم میگن پولیپ د ... انشالله توام مشکلت حل بشه😊 بعد از یک آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
ساغرسابق۱۳ عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 15262 کدوم بهتره 😐😐 کسی تجربه ای نداشت پولیپو چکار کردی خوب سدی ... اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
misshana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 440 پولیپو چکار کردی خوب سدی ... هیچی عزیزم ، ولی عمل نمیکنم فعلا تصمیمم اینه