2777
2789
عنوان

Iui

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 24 پست
واقعا 😳 مگه میشه یعنی تو سونو میدیدن پولیپ داری؟ قبل پریودی لکه بینی داری؟ بعد چه عملی کردی هیست ...

هم عکس رنگی هم چند جا سونو رفتم همشون میگفتن پلیپ

هم هیسترو کردم هم لاپارا گفتن اصلا رحمت مشکلی نداره

اصلا هم علایم پلیپ نداشتم

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
هم عکس رنگی هم چند جا سونو رفتم همشون میگفتن پلیپ هم هیسترو کردم هم لاپارا گفتن اصلا رحمت مشکلی ندا ...

چه بد عزیزم

ولی من فک کنم دارم من قبل از خونریزی دو یا سه روز قبل لکه بینی دارم فک کنم پولیپ دارم

دکترا فقط تو فکر پولن ، و اول گزینه اشون عمله 

منم باید هیسترو کنم ولی میترسم و نمخوام عمل کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بد عزیزم ولی من فک کنم دارم من قبل از خونریزی دو یا سه روز قبل لکه بینی دارم فک کنم پولیپ دارم ...

تا مطمین نشدی زیر بار عمل نرو

من یکی که خیلی زجر کشیدم خیلی

به خاطر همینه از هر چی دکتره بدم اومده

اگه خدا بخواد بده همینجوری هم بهم میده

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
تا مطمین نشدی زیر بار عمل نرو من یکی که خیلی زجر کشیدم خیلی به خاطر همینه از هر چی دکتره بدم اومده ...

عزیزم ان شای الله طبیعی باردار بشی

منم نمیتونم خودم رو راضی کنم 

فردا میرم ببینم میگن پولیپ دارم یا نه 

اگه داشتم تصمیم گرفتم عسل بذارم یا برم دکتر گیاهی 😊

عزیزم ان شای الله طبیعی باردار بشی منم نمیتونم خودم رو راضی کنم  فردا میرم ببینم میگن پولیپ د ...

انشالله توام مشکلت حل بشه😊

کدوم بهتره 😐😐 کسی تجربه ای نداشت

پولیپو چکار کردی خوب سدی  ...

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔