2789
عنوان

درد دل مامانی

73 بازدید | 4 پست

سلام. دختر من هشت ماه و سه هفته هست. نه دندون داره نه چهار دستو پایی میره هنوز. دوروبریا هی سوال میکنن دندون در نیاورد؟ چهاردستوپا نمیکنه؟ انگار همه زندگیشون بسته شده به کارای دختر من. از طرفی دوروبریا که بچه کوچیک دارن هم بچه دندون در اورده هم چهاردستو پا میکنه خیلی اعصاب من خورد شده که دخترم تاخیر داره چکار کنم به نظرتون

هیچی، هر بچه ای زمانی داره ، نگران نباش ، خدای نکرده اگه مشکلی داشت خودت اول همه می فهمیدی

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سوالام که همیشه هست.

تا ازدواج نکردی میگن چرا ازدواج نکردی

ازدواج می کنی میگن چرا بچه نیاوردی

بچه میاری میگن چرا دندون در نیاورد ، چرا راه نرفت چرا ال نشد چرا بل نشد ،

بهترین راهش بی توجهیه

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.