2777
2789
عنوان

رزومه کاری

113 بازدید | 16 پست

سلام خانوما چطوری باید درست کنم؟

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نت زده سرچ کن.

میزنم اطلاعات رو هم وارد میکنم بعد میزنه باید یکی از نرم افزار هارو بخری؟درسته حدودا 15ت هزینشه؟

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

فرمت اش رو گوگل کن که استاندارد باشه

اول تو ورد تایپ کن

بعد تغییر فرمت بده به پی دی اف

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اسمت سنت تحصیلات وضعیت تاهل سابقه کاری شماره تماس رو به ایمیلی که ازشون داری میفرستی❤

اها ممنون عزیزم

فرمت اش رو گوگل کن که استاندارد باشه اول تو ورد تایپ کن بعد تغییر فرمت بده به پی دی اف

تو رزومه ساز خام ک دانلود کردم؟

میزنم اطلاعات رو هم وارد میکنم بعد میزنه باید یکی از نرم افزار هارو بخری؟درسته حدودا 15ت هزینشه؟

نه .

خودت بنویس تو ورد بعد تبدیل کن pdf. 

مشخصات و سوابق کاری و مهارت هات وعلاقه مندی هات همین.

رزومه چیز خاصی نیس نگا اسمش نکن همینه که بت گفتم فقط

چون یه فرم استخدامی هست داشتم پرمیکردم زده بود رزومه کاری رو بزارید ؟ایمیلشونو ندیدم تو نت یه سرچ کنم

نه . خودت بنویس تو ورد بعد تبدیل کن pdf.  مشخصات و سوابق کاری و مهارت هات وعلاقه مندی هات همی ...

تو لپ تاپ باید انجام بدم؟یا باگوشی هم میشه؟چون تو گوشی ورد ندارم

تو رزومه ساز خام ک دانلود کردم؟

من خام رو پیدا نکردم

یه نمونه استاندارد پیدا کردم بعد مشابهش خودم تایپ کردم

چند قسمته

قسمت اول مربوط به اطلاعات تماس و شماره و ایمیل و اسم هست

قسمت دوم اخرین مدرک تحصیلی با تاریخ دقیق حتی ماه فارغ التحصیلی هم مهمه

قسمت بعدی دوران مدرسه به ترتیب همه با تاریخ و اسم مدرسه

بعد دوره هایی که گدروندم و مدرک دارم با تاریخ و جای دقیق

سابقه کارهایی که دارم همه با تاریخ شروع و پایان و اسم محل

بعد زبان هایی که تسلط دارم با اسم مدرکشون

اخرشم تاریخ و امضا

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
چون یه فرم استخدامی هست داشتم پرمیکردم زده بود رزومه کاری رو بزارید ؟ایمیلشونو ندیدم تو نت یه سرچ کن ...

یه رزومه استاندارد درست کن دیگه هر جا که میخوای درخ است کار بدی فقط باید تاریخ انتهای رزومه رو اپ تو دیت کنی.

در ضمن رزومت باید عکس هم داشته باشه

ترجیحا از مدل های انگلیسی استفاده کن بهتره.