2777
2789
عنوان

مرگو جل چشمم دیدم 😢😢😢

718 بازدید | 30 پست

چند روز پیش پسر اتیسممو بردم پارک حال و هواش عوض بشه به فاصله دومتر کنارش بودم اونم  لب استخر وایساده بود تماشا میکرد یهو پاشو کرد تو آب سر خورد رفت جلو منم جیغ زنان با کیف پریدم تو آب ته آب لجن بود سر خوردم موج بچمو برد وسط استخر دور از جون مثل جسد اومد روی آب فقط کمرش بیرون بود رفتم گرفتمش آوردم بیرون خواهرم برد اون طرف بعد زد تو صورتش نفسش اومد بالا بعد دست منو گرفت از استخر آورد بیرون نشستیم بالا سرش به گریه دخترمم گریه میکرد هیچکی تو پارک نبود بیاد بگه چتونه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چقدر جالب

از وقتي كه دارم سريال پزشك خوب( كه راجب يه جراح كع اوتيسم داررو) ميبينم

تو خيابون يكي گل ميفروشه براي كمك ب بيماران اوتيسم

تو ني ني سايتم شما

مردا مهره مادريو ندارن و اين اوضاع اقتصادي خستشون كرده

خدارو شكر كه سالمين

👈🏻👈🏻👈🏻لايكم نكنيد لطفا👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻