2777
2789
انشالله میشه . الان با تمام وجود براتون دعا کردم و برای تمام اونایی که منتظرن.  اخه خودم در او ...

حوریا جان خدا بچت رو بهت ببخشه و همیشه ته دلت رو قرص و محکم کنه ، ممنونم که برامون دعا کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباشین. دو هفته دیگه تو سال 98 انشالله بیاین نتیجه بتا مثبت تون رو بهمون بدین . تو این دوهفته ...

خدا از دهنت بشنوه ، حوریا جان شما با دلداریت مثل فرشته ی نجاتم میمونی ، خدا ازت راضی باشه 

سلام عزیزم بله دیروز انجام دادم ، پر از استرسم 

سلام. الان اصلا اسنرس ندلشته باشید . چون تو نتیجه تاثیر میذاره . به واسطه تاثیر مستقیم استرس روی غده هیپوفیز و تاثیر هیپوفیز روی تمام ارگانهای بدن. این رو من دیر بهش توجه کردم ولی شما حواستون باشه. الان فقط ارامش و استراحت وفکرای خیلی خوب! 

سلام. الان اصلا اسنرس ندلشته باشید . چون تو نتیجه تاثیر میذاره . به واسطه تاثیر مستقیم استرس روی غده ...

حوریا جون گفتی ای یو ای انجام دادی ؟ بار اول گرفت ؟ 

ان شالله همه چی به خوبی طی میشه ، بعد چند وقت بی بی زدی؟ 

بعد دوهفته بی بی زدم منفی شد . دوسه ردز بعدش از بتا دادم بالا بود حسابی . نمیدونم چرا بی بی منفی شد ..اعتمادی بهشون نیست این تستهای خانگی .