2777
2789
انشالله میشه . الان با تمام وجود براتون دعا کردم و برای تمام اونایی که منتظرن.  اخه خودم در او ...

حوریا جان خدا بچت رو بهت ببخشه و همیشه ته دلت رو قرص و محکم کنه ، ممنونم که برامون دعا کردی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگران نباشین. دو هفته دیگه تو سال 98 انشالله بیاین نتیجه بتا مثبت تون رو بهمون بدین . تو این دوهفته ...

خدا از دهنت بشنوه ، حوریا جان شما با دلداریت مثل فرشته ی نجاتم میمونی ، خدا ازت راضی باشه 

سلام عزیزم بله دیروز انجام دادم ، پر از استرسم 

سلام. الان اصلا اسنرس ندلشته باشید . چون تو نتیجه تاثیر میذاره . به واسطه تاثیر مستقیم استرس روی غده هیپوفیز و تاثیر هیپوفیز روی تمام ارگانهای بدن. این رو من دیر بهش توجه کردم ولی شما حواستون باشه. الان فقط ارامش و استراحت وفکرای خیلی خوب! 

سلام. الان اصلا اسنرس ندلشته باشید . چون تو نتیجه تاثیر میذاره . به واسطه تاثیر مستقیم استرس روی غده ...

حوریا جون گفتی ای یو ای انجام دادی ؟ بار اول گرفت ؟ 

ان شالله همه چی به خوبی طی میشه ، بعد چند وقت بی بی زدی؟ 

بعد دوهفته بی بی زدم منفی شد . دوسه ردز بعدش از بتا دادم بالا بود حسابی . نمیدونم چرا بی بی منفی شد ..اعتمادی بهشون نیست این تستهای خانگی .