2777
2789
عنوان

سوتیییی🙈🙊💩

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 130 پست

وای از همه بدتر این بود برام.پدرشوهرم فوت شده بود.خواهرش که میشه عمه ی شوهرم نشسته بود تو حال داشت روضه میگفت واسه خودش.من گفتم برم یه تسلیت بهش بگم رفتم نشستم منو بغل کرد و بلند گریه و روضه...

بعد یهو وسطش حس کردم بهم چیزی گفت مثلا گفت چیکار کنیم چرا اینجور شد و اینا منم مثل منگلا بلند گفتم بلهههه؟؟؟چند نفرم دور و برمون نشستن خلاصه ابروم رفت دیگه😢

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار خواهرزادم هشت سالشه یهو تو جمع گو.زید. بعدا مامانش بهش میگفت چرا کار بد کردی? میگفته به خدا نگه داشته بودم یع ذره اومدم راحت بشینم در رفت

الهی فداش شم من

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

خیلی فکر کن استادتم مرد باشه اهههه حالم بد شد کاش نمیگفتم 

نه اتفاقا ما خندیدیم شاد شدیم    

منفور ترین آدم ها اون دسته ای هستن که بدون سررشته داشتن توی مطلبی نظر میدن😒😒😒😒نفرت من از این آدما بی اندازه ست😈😈😈😈                

یه بار وسط دعوا باشوهرم خواستم بگه عوض خوبی بدیه? خیلی جدی گفتم خوبی بدی? انقد خندیدم دعوا یادمون رفت

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

وای از همه بدتر این بود برام.پدرشوهرم فوت شده بود.خواهرش که میشه عمه ی شوهرم نشسته بود تو حال داشت ر ...

بعد عکس العملشون چی بود؟

منفور ترین آدم ها اون دسته ای هستن که بدون سررشته داشتن توی مطلبی نظر میدن😒😒😒😒نفرت من از این آدما بی اندازه ست😈😈😈😈                

یه بارم تو همون مراسم ختم پدرشوهرم من حلوا پخش میکردم.حلوا تو سینی بود و یه قاشق کوچیکم گذاشته بودیم که هرکی خواست با قاشق بذاره تو دستش و بخوره.به همه پخش کردم رسیدم به یه پیرزنه.وای قشنگ یه قاشق پر حلوا برداشت با همون قاشق گذاشت تو دهنش بازم قاشقو گذاشت روی حلواها.منم نمیدونستم چیکار کنم همون حلوا رو به بقیه هم تعارف کردم.منکه از بزور خودمو نگه داشته بودم از خنده.رفتم اشپزخونه دیدم همه روده بر شدن انگار نه انگار ختم بود😀

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

یه باررفته بودیم مهمونی واس تاکسی وایستاده بودیم شانسی همکاربابام مارومیبینه مارو سوارمیکنه ازشانس ماهم بارون میبارید اونم گفت بخاریو روشن کردم گرم میشین الان بابامم بجای اینکه بگه دستت دردنکنه گفت نوش جون ینی منو مامانم زمینو گازمیزدیم بابامم اینجوری بود😡

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
بیچاره چند ثانیه مکث کرد باز ادامه داد.ابرو داری کرد واقعا😄

😄😄😄😄